Nothing can come between us if you just hold my hand

Dag 23 – Min lillasyster
Ja det här är min lillasyster, hon heter Ellen och är 13 år, går i sjuan, är utseendefixerad och kaxig. (dock tror jag hon har ärvt det från mig). Vi är helsyskon, och vi är de enda av mina syskon som alltid har bott ihop, vilket gör att vi alltid har varit dem i syskonskaran som bråkar mest.

Hon har alltid varit en jobbig lillasyster som snor mina kläder, skriker, slåss och vägrar lyssna. Jag har varit den jobbiga storasystern som retas, som har varit bra på att ljuga och få det jag vill. Självklart, ju äldre vi blir desto mer mognare vi. Fast hon har tyvärr inte slutat skrika, sno mina kläder och hon vägrar fortfarande att lyssna. Men någon dag växer hon nog också upp.

Trots allt detta älskar jag självklart min syster, och jag vet att vi kommer bli otroligt tajta hon och jag. Jag hoppas du vet Ellen att jag finns här för dig, jag kommer alltid stötta dig och stå bakom dig. Glöm aldrig det!

TAKE ANOTHER LITTLE PIECE OF MY HEART NOW BABY

Sitter nu hemma hos min syster, hon drog iväg på gitarrlektion så jag sitter här själv i lägenheten och pratar med Ågren i telefon, jag längtar som fan till jag flyttar hemifrån! Ska snart börja fixa lite mat iaf, ja det var allt jag hade att säga typ. Haha. Puss



En bild på mina systrar i Kroatien.

LET GO OF YOUR FEARS AND EMBRACE YOUR DREAMS

Ja idag åker jag till min syster i Malmö, ska åka till tåget snart. Har packat ner nästan allt nu, det jag har kvar är min mat, redbull och sex and the city boxen. Förhoppningsvis kommer jag inte bli allt för uttråkad. Jag vet inte om jag kommer blogga där nere, vi får se. Ha det bra så länge! :)

ALDRIG MER, ALDRIG IGEN

Det var ett stort misstag. Alltihopa. Att lägga ner så mycket energi på någon/några som inte kunde ge det tillbaka, utan som drog när det blev för jobbigt. När jag ser tillbaka på allt, så önskar jag att någon kunde vakna liv i mig och få mig att inse vad fan jag höll på med, och att jag i slutändan bara skulle förlora det som var viktigast av allt. Mig själv. Jag spenderade dagar och nätter i rädsla, jag var så otroligt rädd att förlora dig/er. Sen när jag gjorde det, undrade jag va fan jag var rädd för från början.

Att släppa taget och gå vidare, det var det bästa jag kunde göra och det är precis vad jag har gjort. För nu kan jag känna mig fri igen, vilket jag inte har gjort på ett jävligt bra tag. För varje dag som går, så blir jag bara friare och friare och jag mår bara bättre och bättre.

Jag tänker aldrig mer hålla kvar människor som får mig att må så dåligt. Det är inte värt att förlora sig själv för någon som inte förtjänar det. Om det är något jag har lärt mig så är det att den viktigaste personen i ditt liv är du, och viktigast av allt är att du tar hand om dig själv. För utan dig själv är du ingen, och så länge du har dig själv, klarar du allt.




Riktigt glädje och lycka får du av dem som ger tillbaka det du gett, håll fast vid dem, för de vännerna är allt du behöver.

KOM HEM, VI BÖRJAR OM IGEN

Dag 22 – Det här saknar jag

Sommaren! Jag vill kunna sola, bada, gå i shorts och linne och vara ute och grilla. Jag saknar ljusa nätter, nattbad, mina converse, vara ute med båten, värmen, långa dagar på stranden osv.





That woman was my sweetest friend

Jaha, idag vaknade jag med halsont. FUCK. Det är bara för att de hade öppet fönster hos Jeffrey igår, där festen var. Min hals är verkligen så jävla känslig. Jag hade i alla fall en asmysig middag med Ågren igår, och hade det väldigt bra hos Jeffrey med alla mina vänner.

Pontus och Ågren sov sen hemma hos mig, sötnosarna. De drog för en stund sen. Idag ska jag hänga med Dess, vi har inte setts på en vecka och en dag, så olikt oss. Sen ska jag packa för imorgon ska jag till Malmö och hänga med syrran!



Vår middag igår.

Got no clue what I should do

Idag var planen att gå på teater, men den blev inställd. (YESYESYES!) Så jag la mig och kollade på SATC och gjorde det hela morgonen. Sen gick jag och la mig, var så jävla trött. Jag var så trött att jag drömde att jag var trött. Min BFF ringde mig sen, och inte ens hennes chockade nyheter kunde få liv i mig.

Jag gick upp för en halvtimme sen, hade ingen val för jag ska snart möta upp Ågren och handla middag till ikväll. Hon och jag ska ha mysmiddag, utan Peson som dissar oss. Sen drar vi vidare på fest med våra vänner, kommer bli grymt.




Jag och mina skitsnygga vänner för exakt ett år sen.

I HOPE YOU UNDERSTAND HOU MUCH YOU HURT ME

Dag 21 – En bild på dig förra året och en från idag



Ja jag ser ärlig talat ingen skillnad efteer inte är någon skillnad på mig utseendemässigt, jag såg likadan ut förra året. Jag hade samma klädstil, samma smink, samma frisyr, samma hårfärg (har ju aldrig färgat så ja), samma längd, samma vikt osv. Jag kanske ser lite äldre ut nu? Fan vet jag.

I WON'T GIVE UP ON YOU

Jag är så jävla trött just nu så ska ta min dag kort. Jag slutade tidigare, så jag, Vilda, Hedda och Cajsa drog och fikade. Sen åkte jag hem, och träffade Mathias en stund. Sen så drog han, och efter ett tag tog jag bussen till centrum, som var skitsen.

Jag satte mig i centrum där Ågren, Rosanna och My satt och fikade och väntade på tåget ett tag. Sen åkte jag till stan och åt middag med Therese och Linnea, skitmysigt var det. Vi borde göra det oftare tjejer! Jaja, nu är jag trött och har en del att göra imorgon så jag måste sova. Godnatt!



Jag, Therese och Linnea i sjuan.


VET DU VAD DU VILL, SÅ SÄG DÅ GÄRNA TILL.

Har inte så jättemycket att säga om denna dag. Har fått en del gjort och är så jävla redo för lov imorgon! :D




Skitsnygga och gamla bilder.

I don't wanna break your heart

Dag 20 - Något du hatar

MÄNNISKOR SOM LJUGER!!!! Fan vad jag hatar lögner och lögnare, hur jävla svårt kan det vara att säga sanningen??? Hoppas alla människor kan lära sig någon dag att lögner sårar mer än vad sanningen någonsin kommer göra.

I need to grow older with someone like you

Dag 19 – Något du älskar

Utan tvekan, teatern. Jag älskar alla människor, jag älskar att stå på scenen, jag älskar hur alla kämpar för ett gemensamt mål, jag älskar att få komma bort från allt och genom att vara någon annan få ut mina känslor och förmedla känslor, jag älskar sitta i sminkloungen och snacka massa skit och massa mer.

Något jag hatar är hur jävla äckligt nervös jag blir varje år. Ett år kunde jag knappt käka för jag var så nervös att jag fick ont i magen. Men nej teatern är mitt hem. Förra terminen var det nog faktiskt mer jobbigt än roligt, för att det var så mycket problem på teatern. Teatern var inte längre ett ställe där du glömde dina problem, det var ett ställe du pratade om dina problem.

Om jag kommer med i nästa pjäs är det verkligen något jag ska ändra på! Haha, jaja här är bilden på min senaste teatergrupp:


I could be happy and you won't know

Mitt mål idag har varit att läsa klart min book och skriva en grym book report. Jag har kommit halvvägs, boken är utläst och nu håller jag på med min book report. Skitjobbigt är det, har suttit ett tag och skrivit och nu behöver jag en paus.
Jag längtar som fan till lovet som är om 2 dagar!! Jag längtar också till vecka 11, för då tänker jag flytta in hos Dess och bo där i två veckor. Kanske inte helt i sträckt men nästan. Sen ska jag förmodligen bo med Elin, min gamla teaterledare. Kommer bli så jävla grymt. Kommer knappt se skymten av några päron på tre veckor, sweet. Men får inte glömma att hälsa på mina lite då och då.

Nej nu sätter jag mig och kollar på SATC en stund. Puss!



Jag i Kroatien.

FINNS INGA BEKYMMER, MAN ÄR LYCKLIG VAR DAG



Det är sjukt hur fin du är. Jag kan verkligen berätta allt för dig, och jag älskar dig så jävla mycket. Önskar det fanns något starkare ord än tack. Jag gör allt för dig, glöm inte det.


JUST COME BACK TO ME

Idag hade jag bara en lektion, Psykologi A. Det var en ganska jobbig, men nödvändig lektion. Efter det åkte jag och pappa hem till min bror och fikade och så lekte jag med min brorson. Det var jättemysigt. Nu är jag hemma och ska plugga. Tjao.



Min bror och brorson Henry för över ett år sen kanske.


I hear you talking, but you're words don't mean a thing

Dag 18 - Någon du ser dig vara gift med / vara med i framtiden



Den unga Chad Micheal Murray! Varför? Han är snygg... haha typ därför. & då skulle jag kunna känna alla i One tree hill gänget och kanske också ha en chans att slå igenom som skådespelare, inte för att det är min dröm men jag skulle nog inte tacka nej till det ;) Haha, låter jätteytligt men jag hoppas också att han har lika stort hjärta som Lucas Scott har.

Det är över nu, men jag kommer ihåg alla dagar med dig

Dag 17 – Mitt favoritminne

Finns så jävla många men en av mina favoriter den sista veckan i nian. Såhär såg min vecka ut då:

Söndag: Åkte på klassresa
Måndag: Kom hem från klassresan. Helt död och skithes. Middag åt jag på donken med Erik och Axel.
Tisdag: Jag och mina tjejer sov på skoltakten, men prevendo kom och skickade ner oss så vi låg ute på gräsmattan och sov.
Onsdag: Helt död, sket i skolan och åkte hem och sov. På kvällen var det teater och sen åkte jag hem till Linus och firade hans 17 årsdag.
Torsdag: Helt död. På kvällen var det bal och jag dansade skiten ur mig med mina älskade vänner. Ågren sov hos mig och hon somnade direkt medan jag låg uppe halva natten.
Fredag: Skolavslutning i regn. Jag grät sjukt mycket och vi åkte senare hem till Magda och åt tårta. På kvällen var det lite partaj hos Axel med dem närmaste. Underbar kväll!
Lördag: Avslutningsfest hos Jennifer, skitlyckad.
Söndag: Upp tidigt och åka på teaterläger.

Under den här veckan kände jag så jävla mycket lycka, glädje och samtidigt var jag otroligt ledsen att jag slutade nian. Nian var mitt livs bästa år hittills. Jag var också helt död den här veckan och så jävla hes. Vilket inte blev bättre av att jag aldrig tog det lugnt, men det var så värt det. Är bara otroligt glad att jag fortfarande har kontakt med mina vänner och gamla lärare.

Här är bilder från veckan:



Mina tjejer påväg till Barnens ö, där vi hade vår klassresa.



Magda och Jennifer blöter ner vår mentor Mia.






När vi sov utanför skolan.




Balen, så jävla grym.






Skolavslutningen





Avslutningsfest hos Jennifer.

I STAND HERE, TAKING EVERY BREATH WITH YOU

Bilder från i fredags. Vänner, jag älskar er.







-

Jag skulle fastna i min ensamhet igen, om du lämnade mig nu.

HAPPY BIRTHDAY TO YOU



Idag fyller min älskade Elin 21 år. Så ville bara slänga in en bild på snyggingen, och berätta för henne att jag saknar henne. Min vän Jeffrey fyller också år idag, så grattis till dig på 17årsdagen, hoppas du får det bra ikväll! Men nu ska jag kila till ica och handla med tjejerna. Puss


PLEASE DON'T LEAVE ME



Ikväll blir det middag och mys med mina vänner. Några i klassen kommer hit och käkar, sen tittar nog lite andra vänner förbi. Ska bli asmys, och nu ska jag fixa mig och städa lite. Ha det bra ikväll, puss!


THIS IS OUR SONG

Dag 15 - Galnaste konsertminne






Galnast konserten var den första Hoffmaestro konserten jag var på, den var för ungefär ett år sen. Jag var där med mina tjejer Ågren, Lovisa, Rosanna, Fanny och My. Den kvällen fick jag damp på en kille som var skitstor och puttade på Ågren, som är ganska liten.

Så jag slog till honom och skrek till honom att låta henne va. Han gav mig massa bullshit tillbaka om att om vi inte klarade det skulle vi gå längst bak. Jag fick seriös damp på honom. För självklart puttas man och så på konserter men en skitstor kille kan fan ta hänsyn till småtjejer?!

Vi bråkade massa med flera om våra platser, sen så kastade en i Hoffmaestro ut sin handduk och jag och en tjej fångade den samtidigt och bråkade om den skitlänge. Hennes vänner försökte hjälpa henne och mina hjälpte mig. Det slutade med att en av de andra tjejerna bet min vän Lovisa och att vakten kom och tog handduken ifrån oss. Sen hittade Ågren en på golvet så jag vann! Haha!

Det var jävligt mycket folk och vi puttades fram och tillbaka, men Hoffmaestro var grymma och jag lyckades tillslut komma enda längst fram, det var grymt!

We could be happy together

Dag 14 - Planer/drömmar/mål du har

Jag har massa drömmar, men de största är att jag vill bli mamma, göra en roadtrip i USA och lära mig skriva egna låtar. En dröm är också att bli faster igen, och att bli moster. Jag har också en dröm att få se Johnny Cash live, kommer nog aldrig slå in eftersom han är död, men man vet aldrig!

>

Ja ännu en bild på min brorson Henry.

I JUST CAME TO SAY HELLO

Dålig uppdatering idag. Så kort vad jag har gjort idag, jag har varit i skolan. Jag slutade tidigt så jag åkte till min gamla skola och hälsade på och fikade med min gamla mentor som fyllde 39 år idag (eller ja igår enligt klockan). Sen på kvällen så körde jag Zumba på friskis med Amanda, Dess och Josse. Ganska tråkigt faktiskt.

Ännu lite senare taggade jag hem på maskerad till My. När jag skulle dit så var den jävla bussen sen, men Ågrens pappa hämtade upp mig. Dagens hero. Nu väntar sängen, imorgon blir det mys med tjejerna i klassen. Puss!

Bilder från när jag för kanske två år sen(?) var på maskerad hos My.




Du är det finaste jag någonsin kan få

Dag 13 - Jag då och nu
Ja jag vet att ingen kommer orka läsa, men jaja.





Bilderna är tagna från när jag var 12. Och ja, det var det året som det mesta förändrats för mig. Jag började högstadiet och bytte skola, och lämnade alla i min gamla klass bakom mig. Jag hade några vänner jag lärt känna från annat håll som skulle börja i min klass, så jag började inte ensam.

Det året började med att jag blev trakasserad, vilket var det bästa som kunde hänt mig för det var då mitt självförtroende skapades, konstigt nog. En tjej i skolan såg ner på mig, pratade om hur ful och tjock jag var, för trodde jag på henne. Men en dag såg jag mig i spegeln och tänkte till mig "jag är inte alls tjock, jag är inte ful och jag skiter fullständigt i vad hon tycker" Vilket jag gjorde sen. Hon kände inte mig, visste inget om mig och hade ingen rätt att påstå massa saker som inte var sant i mina öron och ögon.

Samma år så klippte jag mig och blev av med min fula frisyr jag hade helt livet, jag växte också och blev smalare. Det året slutade jag trakassera människor och vara elak, för jag insåg hur viktigt det är att vara en bra människa och att alla är lika mycket värda.

Jag hängde i ett tjejgäng som efter ett tag splittrades helt pågrund av bråk, men några av dem är jag vänner med igen. Men de vännerna jag har hållt ihop med hela vägen är Peson, Ågren och Josse. Det året hade jag en krånglig kärlekshistoria. Jag var kär i en kille, blev tillsammans med honom, insåg att jag var kär i en annan, gjorde slut och blev tillsammans med den killen. Gjorde sen slut och insåg att jag var kär i den första killen. Sen trodde jag att jag var över honom och blev tillsammans med en annan, men gjorde slut för jag insåg att jag fortfarande var kär i den första killen. Sen fortsatte jag vara kär i honom i sju månader.

Det året stod jag upp för mig själv, och höll nästan aldrig käften när jag tyckte något var fel. Det året bestämde jag mig också att dricka och rökning, det var inget för mig. Jag var känd som MoaBoaBus och många tyckte inte om mig, och mitt rykte var nog inte det bästa.

Idag är kärleken lika komplicerat, mitt självförtroende är bra, om inte bättre. Fast det har jag fått bygga upp några gånger genom åren. Jag har idag fler och bättre vänner som jag gör allt för. Jag håller fortfarande på med teater som jag också gjorde då, men teatern har blivit en mycket större och viktigare del av mitt liv.

Jag gör fortfarande mitt bästa för att vara en bra människa, korrekta mina misstag och stå upp för mig själv och inte vara rädd för att säga vad jag tycker. Mitt liv är på otroligt många sätt bättre nu, än då. Det brukar ju vara så. Jag har också bättre rykte nu än då, fast egentligen bryr jag mig inte. Jag vet att jag var grym, att jag var modig och att jag vet att flera såg upp till mig.

Jag var modigare än nu faktiskt, men jag är starkare nu än då. Jag har gått igenom många jobbiga saker under åren vilket har gjort att jag har backat tillbaka lite mer. Vet inte än om det är bra eller dåligt. Men jag är fortfarande stolt över mig själv, och jag är glad att jag är jag, och det är viktigast. I alla fall för mig.

I'LL BE THERE

Hej. Min dag har varit jättefin. Började med att jag var på Josses skola, hon går frisörlinje, hon klippte mig och vi hade asmys. Käkade lunch med Peson & My, sen åkte jag till skolan. Hade spanska prov, åkte och mötte Dess. Tog en promenad, åt våfflor, såg film, nu är jag hemma. Ska sova nu. Godnatt!

SMILE LIKE YOU MEAN IT

Jag är så jävla glad just nu. Fan att jag inte har glass! Jag har fått MVG i min första kurs på gymnasiet, i ASL där jag suttit och kämpat som fan med. Är så jävla glad och nöjd! :D Nu ska jag fortsätta plugga till mitt äckliga spanska prov imorgon och sen sova med ett leende på läpparna!


NEVER LET IT GO, LET IT STOP

Dag 12 – Min första kyss

Ja, min första kyss var av min pojkvän när jag var 11. Vi låg i mitt vardagsrum och tittade på film och kysstes lite. Inge mer. Mitt första riktiga hångel var några år senare på en parkbänk på Norrgårdsvägen med en kille jag snackat med på nätet ett tag. Är inte så bad som det låter, jag visste vem det var eftersom han är ganska känd i Berga. Så nu vet ni det. Puss



Såhär såg jag ut innan jag skulle träffa "parkbänkkillen". Det är en suddig fläck på spegeln för Ågren sprayade hårspray där.

-

I will learn to love again, I will learn to trust.

DON'T BE AFRAID TO LET THEM SHOW YOUR TRUE COLOURS

Jag hade otroligt mysigt hos Ågren igår. Ville fan inte gå därifrån. Jag älskar att vara med Ågren, jag älskar att prata med Ågren, jag älskar Ågren. Haha. Hon är den enda som jag verkligen pratar med allt mellan himmel och jord med och vi diskuterar så mycket jag inte skulle diskutera med någon annan.

Ja idag var det skola i alla fall. Seg dag för jag var trött. Efter skolan blev det fika med Cajsa, Hedda, Anna och Annas vän Mikaela, vilket behövdes! Ja det är fina tjejer det där. Nu har jag plugg som väntar men jag har så mycket tankar i huvudet för jag pratade med min mentor idag om massa shit. Ska sitta och tänka en stund och sen plugga.



Otroligt vacker bild på Ågren.

You're everything I thought you never were

Dag 11 – Min favoritfödelsedag





Inte världens bästa bilder kanske. Men ja de är bilderna från min bästa födelsedag. Jag firade det med tjejerna + Josse. Jag bjöd dock inte My och Rosanna (sorry brudar), jag hade väl någon bra anledning då.

Vi käkade middag och tårta hos mig, sen satte vi oss alla och pratade. Vi började komma in på ganska seriösa saker och det började med att någon började gråta, till slut gjorde alla det. Jag minns inte riktigt hur det slutade men jag minns att jag var jävligt nöjd. Även om alla grät, för ja det var en fin stund.

Saknar mina tjejer en del faktiskt. Den dagen, när jag fyllde 15, var vi alla fortfarande vänner. Eller ja My och Rosanna var väl inte så glada på mig. Men ja. Det är inte riktigt samma längre, men folk går vidare. That's life.

I HOPE SHE CHEATS ON YOU

Idag har jag pluggat, tittat på SATC och gymmat med Dess. Ska snart hoppa in i duschen, sen äta middag (är skithungrig) och sen dra över med glass till Ågren. Firar alla bajs dag med henne idag för att hon är bäst, och för att vi alltid håller ihop och om det är någon som förtjänar kärlek så är det hon. Skulle gärna firat med Peson och Dess men de har ju pojkvänner så de kan ju ta sig i röven.

Jag och Ågren i somras på mitt landställe. Btw Ågren, den här sommaren ska vi inte göra samma shit som vi gjorde förra sommaren, if you know what I mean. Puss på dig.

You are the sunshine in my life

Dag 10 - Någon som gör mig glad

På bilden: Min vackra brorson med en tröja från mig, hehe. Finns inga ord för hur mycket glädje den här killen ger mig.

ALLA TÖNTARNAS DAG



Idag glider jag runt i min I <3 ME tröja för att visa att den viktigaste kärleken är fan till dig själv. Och om vi ska nu ska gå runt och vara så kärleksfulla idag, så se till att ge kärlek till er själva!

UPDATE: Mitt tåg dök aldrig upp och jag hade en lektion så jag stannar hemma idag, SWEET!

A HOUSE IS NOT A HOME



Jag har fått en del gjort idag i alla fall, städat mitt rum, dammsugit hela huset, pluggat spanska och matte osv. Skitskönt. Nu ska jag snart titta på Wallander och käka lite bullar och fortsätta plugga, sen sova. Puss!


Det ordnar sig, ja det gör det alltid

Dag 9 - Min klass.









Lite vackra bilder på min klass. Ja, jag tycker om min klass väldigt mycket, finns så otroligt underbara och härliga människor i min klass! Hatar dock att nästan alla har converse, haha.

DON'T RUN AWAY FROM THIS

Godmorgon. Kom hem för en timme sen ungefär, fick skjuts hem av mamma, hon är grym. Festen igår var rolig, den dog tidig för att musiken dog. Men jag hade roligt i alla fall, även om jag saknade några av mina vänner.
Men jag fick i alla fall tillbringa kvällen med Fanny, Adam, Erik, Ågren, massa marinbögar (hehe) och några andra från skolan. Nu ska jag sitta och dö hela dagen, det är ju trots allt söndag.



En otroligt fin bild på Adam, Fanny och mig från i somras.


It's time to forgive and forget





Bilderna är från när min vän Magda fyllde 16 år, då överaskade vi henne med middag och fest. Festen sög, jag tillbringade hela kvällen med Fanny på Mys rum, där vi pratade om hur mycket festen sög. Haha.
Igår fyllde Magda 17 år så ikväll är det fest för henne, och jag känner på mig att den här festen kommer slå den förra på alla sätt och vis. Ska packa ihop det sista och sen dra hem till Lovisa och fixa i ordning mig. Ha en bra kväll!

-

A moment in the soul can last forever.
Comfort and keep us.
Help me bring the feeling back again.


YOU OWE ME



På bilden är det jag, mina kusiner på mammas sida och min syster för ett år sen.

Dag 8 - Min släkt

Ja min släkt består av min mormor + sambo, farmor, 9 kusiner mellan 5-32 år, en moster + sambo, en faster + man, en farbror + fästmö och 3 kusinbarn. På mammas sida är jag äldst (till och med äldre än alla sysslingar), på pappas är jag nästyngst. Mammas sida träffar vi ofta, vi firar alltid födelsedagar, midsommar och julafton. Pappas sida träffar vi någon gång om året. Farmor träffar vi däremot lite oftare.

Min farmor är en av mina stora förebilder, för att hon hela tiden kämpar för att överleva. Hon är 91 år och sitter i rullstol, kan knappt använda kroppen men hon är pigg och ger aldrig upp. Hon kämpar för de små stunderna hon får med sin familj.

Min mormor är den finaste som finns. Hon har ett stort hjärta och vill alla väl. Hon har bjudit in min halvsyster och halvbror till hennes familj och behandlar de som sina egna barnbarn. Speciellt min syster, min bror är ju nästan aldrig med på släktmiddagar och så.

Hon är en riktig mormor som bakar underbara bullar, alltid står och lagar massa mat på jul och påsk och tar med mig, mina syskon och kusiner på teatrar osv. Jag är ju själv skådespelare och hon är mitt största fan. Min släkt är fin och jag skulle inte önska mig någon annan.

WHAT DO YOU WANT FROM ME?

Är sur och arg just nu. Annars var det en ganska fin kväll. Middag på Roma, saftdrickande hos Linus, chillkrök i en kvart, sen donken med Kenny, Linnéa och Erik. Nu blir det film, sen sova. Godnatt!


I WAS CAREFUL NOT TO SAY ANYTHING RUDE



Dag 7 - Någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför

För det första, jag skulle vara kille. Sen skulle jag vara en snygg kille också.
Jag skulle vara känd, inte för att det är en dröm men jag är gärna det över en dag.
Jag skulle också känna alla i One tree hill gänget och kunna träffa dem om jag ville. Vilken dröm!

I WON'T GIVE UP

Bussar inställda, tåg försenade, ingen skola. Älska livet.
Skulle älska livet lite mer om de började gå om ett tag så jag kan ta mig till stan och fika i eftermiddag.
Det blir fjärde gången denna vecka jag fikar. Hehe.


I hope you don't mind that I put down in words, how wonderful life is while you're in the world




Dag 6 - Mina bästavänner
Från höger: Ågren (Linnea) & Peson (Linnéa), Tess, Dess och Fredrik.

Kort fakta:
Ågren: 16 år, lärde känna varandra när vi var 3 för att vi dansade tillsammans och våra mammor blev vänner. Pratade inte sen på några år, och vi började sen samma klass från 6-9. Nu är hon min blodsyster och livspartner.
Peson: 16 år, lärde känna henne på bergadiscot som jag var 11, sen gick vi i samma klass från 6-9. Hon är min vägledare, som bekräftar för mig när jag gör fel och när jag gör rätt. Hon, jag & Ågren är en liten trio.
Tess: 15 år, vi har varit grannar hela livet men när jag fyllde 14 flyttade hon till Nacka. Vi har varit oskiljaktiga från start och hon är verkligen som en lillasyster för mig.
Dess: 17 år (snart 18, blä!) vi har alltid gått i samma skola, var lite småvänner när jag gick i sexan. Sen blev hon fjortis och jag gillade henne inte. Förra året började vi på samma teater, mot slutet så började vi lära känna varandra, sen i somras blev vi råtajta. Nu är hon min jobbiga lilla fru.
Fredrik: 15 år, började på samma teater i åttan och efter teatern så blev vi jävligt bra polare. Han är enligt mig den bästa killen i världen.

Så, skitintressant fakta. De här människorna är de vännerna jag litar allra mest på, och de som verkligen finns där när jag behöver dem som mest. De ger mig all glädje, lycka och stöd som jag behöver. Finns inga ord för hur jävla mycket de betyder för mig. <3


You're not a bad person, but I'm not sure you are a good one either



Jag hade en jättebra dag igår och hade det jättemysigt med Dess och Magnus. Vi såg på Lejon Kungen och Vuxna människor, åt god mat och pratade. I skolan har jag idag ätit pannkakor, haft håltimme och spanska. Nu väntar en helkväll av plugg, underbart. Eller?

YOU RAISE ME UP



Dag 5 - Min favorit/favoriter.

På bilden är det mina två gamla teaterledare och regissörer.
Utan dem skulle jag verkligen inte varit den jag är idag. De har lärt mig så jävla mycket om teater, om mig själv och om livet. Jag älskar dem så galet mycket och tänker fan aldrig släppa taget om dem.

Du gav mig löften, du gav mig svek

Det här är en otroligt jobbig morgon. Många tankar. Inga svar. Kill me.
Ikväll blir det i alla fall middag, myskväll och övernattning hos Magnus med Dess. Har nämligen lång sovmorgon på torsdag. Så awesome. Nu ska jag platta håret. Bye.



Bild på Dess. Så jävla vacker.

-

Love, you got a feeling that you can not hide.
You got a feeling that you can’t decide, what’s right or wrong.

HOS DIG ÄR JAG STARK, HOS DIG ÄR JAG UNDERBAR



Dag 4 - Min storasyster.

Yes, på bilden är min storasyster. Jag vet, vi är skitlika, eller? Förklaringen är kort, samma pappa, olika mammor. Kort fakta: min syster heter Malin, är 20 år gammal, bor i Skåne och pluggar till landskapsarkitekt och är min förebild. Hon har lärt mig allt hon kan.

Som sagt, till utseendet är vi inte lika, men hur vi tänker och känner, då är vi lika. Läskigt lika. Vi har aldrig bott tillsammans ordentligt, när hon var yngre var det bara varannan helg. Ju äldre vi blev, desto mer utnyttjade vi de dagarna och umgicks och kom varandra väldigt nära.

Jag kan berätta allt för henne och hon är den personen jag litar mest på. Jag älskar henne av hela mitt hjärta och skulle göra allt för henne. Har inte mycket mer att säga, hon är min bättre halva och jag saknar henne väldigt mycket.

Du hade varken kraft att ge dig av, eller mod att stanna kvar.



Idag slutade jag tidigt, så jag åkte till ica och köpte lunch och åkte hem till Ågren. Låg i hennes säng och pratade om massa i några timmar, sen tog jag bussen ner till centrum och fikade med Peson och Dess. Jag älskar att fika. Nu är jag hemma och plugg väntar. Kill me.


Jag vet inte vad jag vill, det enda jag vet är att jag saknar dig.

Romme idag var kallt. Jag spenderade den mesta tiden med att äta och fika. Skidor är egentligen inget för mig. Jag fryser alltid och tröttnar på att åka efter tre-fyra åk. Nu är jag trött och orkar ingenting, vill bara gå och lägga mig och vakna upp imorgon med nya tag. Så det blir nog en film och sen ska jag sova.



Min brorson, lika söt som alltid.

HERE I GO AGAIN

Dag 3: Mina favoritplatser

Mina favoritplatser just nu är i bilen med mina vänner och hög musik, gymmet, Ågrens säng hos hennes mor och Dess rum.

På de fyra ställena glömmer jag mina problem eller löser dem. I bilen med hög musik kan jag bara sjunga ut min ilska och min glädje. På gymmet så kan jag springa av mig bort från all skit och efteråt känner jag mig alltid så jävla bra.

I Ågrens säng har jag suttit många gånger under nian och bara pratat, vi har pratat om exakt allt hon och jag. Vi har suttit i hennes säng i timmar och allt har känt så fridfullt där, så bra. Jag har aldrig velat lämna den känslan och gå ut genom dörren till den riktiga världen. Tyvärr var det ett tag sen vi senast satt där och bara va.

Hos Dess har blivit en ny favoritplats. Att ligga i hennes säng om nätter och bara va, göra sjuka saker, snacka om sjuka saker, gråta, prata ut, det är precis vad jag behöver i mitt liv. Bäst är när vi kryddar det med cola och choklad. Eller när jag filmar henne när hon sover. Mohaha.

-

If you love something, set it free. If it comes back, it's yours. If it doesn't, it never was.


JAG ÄR INGEN SÄRSKILD, MEN DU GJORDE MIG UNDERBAR





Bilder från när vi var i Romme i åttan.

Ja imorgon är det Romme som gäller. Jag är inte speciellt taggad, hänger med bara för att hela klassen gör det. Jag måste gå upp klockan 3, fyfan. Jag har i alla fall fixat gott snacks till imorgon, fetis, tomater, mandariner och vindruvor.
Om jag ska överleva dagen imorgon måste jag ha mat, eftersom jag förmodligen kommer vara äckligt trött. Och förhoppningsvis kommer jag inte göra en Ågren och somna med vindruvorna i munnen.

WHEN I GROW UP, I WANNA BE JUST LIKE YOU



Dag 2 - Min storebror.

Ja vad kan jag säga, det här är min bror Johan eller ja halvbror då, samma pappa, olika mammor. Han är gammal (i alla fall mycket äldre än jag) och lever sitt vuxenliv i stan med sin fru och son. Vi är inte lika alls när det kommer till utseende, han är lik sin mamma, jag är lik min. 

Något vi har gemensamt är att vi båda är väldigt intresserade av musik. Han har då kommit längre än jag, han har väl över 4000 skivor och han har ett eget band där han sjunger, spelar gitarr och skriver låtarna. Jag har kanske 50 skivor och kan sjunga okejbra, kan spela någon låt på piano och drömmer om att skriva egna låtar. En dag ska han få lära mig allt han kan.

Jag och min bror har aldrig bott tillsammans, vilket har gjort att vi inte riktigt känner varandra så jättebra. Vi ses några gånger om året hela familjen och äter middag, fikar och firar jul. Inget mer, men jag älskar honom fortfarande otroligt mycket och jag skulle göra nästan vad som helst för honom. Sen hoppas jag att vi genom åren kan ta och lära känna varandra lite mer.

Så länge så gör jag som jag brukar, och det är att lyssna på hans musik. Den har hjälpt mig genom många jobbiga dagar och jag mår alltid otroligt bra av den! När jag lyssnar på den så är jag alltid lite extra stolt över att vara hans lillasyster, eftersom jag tycker han är så jävla grym.

HAPPY BIRTHDAY TO YOU



Nu blir det fika i centrum för min fina vän Magnus som fyller 20 år idag.


A DROP IN THE OCEAN



Mitt internet cpade igår, nu funkar det. Jag började morgonen med att simma 1 km, alltså 40 längder på 30 min, skitskönt. Nu äter jag världens godaste frulle och ser på film!

I DON'T WANNA EVER LEAVE



Var ett tag sen jag tog bilder på mig, och jag ser förjävlig ut just nu. Så denna får duga.

Dag 1: En bild på dig själv och 10 faktan
1
. Jag tycker serier är bättre än filmer, favoriterna är One tree hill, Vänner och Sex and the City.
2. När det kommer till mat är pastarätter, kycklingrätter och salladsrätter det jag gillar mest.
3. En av mina största drömmar sen var jag 3 år är att bli mamma.
4. Jag har alltid ett halsband med tre ringar på mig, de ringarna som representerar mig och mina två bästavänner Ågren och Peson, kan inte gå ut utan det.
5. Mina favoriter är Simple Plan och Johnny Cash.
6. När jag gick i sexan var min dröm att bli psykolog.
7. Jag är faster till min brorson Henry som är 1,5 år.
8. Jag har aldrig färgat mitt hår, aldrig testat röka/snusa/knarka eller varit full.
9. Jag kan inte ha rosa på mig, för då ser jag ut som en dum blond bimbo. Så jag gillar inte rosa och använder det aldrig.
10. Jag sätter alltid mina vänner och min familj i första hand.

I KNOW IT'S WRONG, HANGING ON TOO LONG

Hade en helmysigkväll i Västerås igår tillsammans med mina vänner. Idag så vaknade vi runt 10, då gick jag och Dess på en långpromenad. När jag kom hem idag väntade mormors hund hemma hos oss, jag älskar henne så jag tog en promenad med henne till Favan, där jag köpte lite frukt som jag ska äta ikväll. Blir nog bara en hemmakväll ikväll, vilket är skönt. Då kan jag gå upp i tid imorgon och träna.

Sen har jag bestämt för att göra denna lista nu, bara för att:
Dag 1 – En ny bild på dig själv och 10 faktan
Dag 2 – Min storebror 
Dag 3 – Min favoritplats
Dag 4 - Min storasyster
Dag 5 – En favorit
Dag 6 – Min bästa vän
Dag 7 - Någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför
Dag 8 - Min släkt
Dag 9 – Min klass
Dag 10 - Någon som gör mig glad
Dag 11 – Min favoritfödelsedag
Dag 12 – Min första kyss
Dag 13 - Jag då och nu
Dag 14 - Planer/drömmar/mål du har
Dag 15 - Galnaste konsertminne
Dag 16 - En vana som du önskar att du inte har
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 - Någon du ser dig vara gift med / vara med i framtiden
Dag 19 – Något du älskar
Dag 20 - Något du hatar
Dag 21 – En bild på dig förra året och en från idag
Dag 22 – Det här saknar jag
Dag 23 – Min lillasyster
Dag 24 - En bild på en plats du varit på
Dag 25 - En bild på någon/ något som har störst inverkan på ditt liv
Dag 26 - Något du är stolt över de senaste dagarna
Dag 27 - Något du gör när du är glad, ledsen, känner dig bra, sur, förbannad
Dag 28 - en bild på dig och din familj
Dag 29 - Något du längtar till
Dag 30 - Vad har du lärt dig denna månad?

Får se hur det går. Puss på er!



Jag och Ågren i början av åttan. Bildbrist.

YOU WOULD NEVER UNDERSTAND

Jag höll på att somna i samhällskunskapsboken så jag la det åt sidan och åkte och gymmade. Skitskönt var det. När jag kom hem hade jag ny energi till att plugga.
Men nu måste jag packa, ska nämligen till Västerås imorgon med Dess, Amanda, Jonas och Josse. Dess pojkvän bor där så vi ska umgås med honom. Kommer bli jättemysigt. Så ska packa, plugga och hoppa i säng. Godnatt!



Jag och Dess för ett tag sen.

IT WILL BE ALRIGHT IF YOU JUST HOLD MY HAND

Idag behövde inte jag gå till skolan för att jag inte behövde gå på matten, för jag var redan klar, samhällskunskapen fick jag välja själv men allt vi gör där kunde jag göra hemma och spanskan var inställd. Det var grymt för då kunde jag vara ute länge igår och fira Anna.

Först var det middag på Oxenstiernas med flera vänner och Annas familj. Sen drog jag, Magnus, Anna, CC och Agneta till Akterbaren. Vi satt där till 12 och sen drog vi hem till Anna och mös. Jag sov kvar där och kom nyss hem. Har hunnit slänga i mig frukost och nu är det plugg som gäller!



Jag och Anna i somras. Bilden bjuder jag på.

I HAVE MY SECRET'S AND YOU HAVE YOUR'S

Nu har jag gjort klart nästa veckas matte och nästa veckas spanska läxa. Känns asbra! Nu ska jag göra en smoothie och lägga mig och läsa ekonomi, har prov på fredag. Blä. Sen ska jag sova.
Imorgon fyller min finafina Anna 20 år, så imorgon ska jag och Dess hitta present till henne och till Magnus som fyller 20 på söndag. Galet vad mina vänner börjar bli gamla, haha. Ja imorgon efter vi har shoppat presenter ska jag och Dess gå ut och äta med Anna, hennes familj och massa vänner. Kommer bli grymt!



Från vänster: Anna, Amanda, jag och Josse. Från i somras. Dö vill ha sommar, vill va brun!

I COULDN'T CARE LESS ABOUT WHAT YOU THINK

Så idag var det skola då. Slutade 12 för att jag inte behövde gå på matten, so awesome. Jag mötte upp Dess och drog till Subway, käkade lunch för skolmaten smakade rent av piss idag. Sen drog vi till gymmet, har inte varit där på ett tag. Men nu är mår min hals jättebra så nu ska jag börja kötta igen. Men nu ska jag plugga. Puss!



Jag på nyår.

RSS 2.0