I WILL LEARN TO LOVE AGAIN



Vill bara säga att min klass är otroligt bra och fin, tack!

Sitter just nu i mörkret med tända ljus och lyssnar på schalger och försöker plugga. Pluggandet går inte så bra, men det är lugnt. Inlämningen jag har ska inte in förrän om en vecka så jag är ute i god tid.

Idag har jag haft en skön dag i skolan och efter skolan så åkte jag och Dess på jakt efter en studentpresent till Christian. Det var inte lätt kan jag säga, men jag tyckte om att få umgås lite med min bästa vän som jag knappt träffar längre. (Dess, det här är inte okej!)

Jag ska plugga lite till och sen hoppa i säng. Imorgon har jag bara en lektion där vi ska jobba med en uppgift som jag redan är klar med, woop woop. Tyvärr måste jag dit ändå och lämna in min psykologi uppsats. Jaja, Puss på er!



Jag och Dess i höstas.


SATAN I GATAN

.. vad jag är bra ibland. Idag är jag glad att jag är jag, och det känns jävligt awesome!


LIFE IS BEAUTIFUL



2 reflektioner i pedagogisk ledarskap, check
Psykologi uppsats, check
Svenska tal, check
(Bör dock läsas igenom några gånger innan det lämnas in)
Nu ska jag bara hålla mitt tal och skriva en inlämning i historia, sen är allt klart! Woop Woop

THIS IS OUR SONG

11 dagar, varav 5 skoldagar, kvar.
Då är 1 av 3 år avklarat,
och jag kan se fram emot 10 veckor av frihet.
Känns ganska awesome.




-


You can't break a broken heart

Hela dagen har bestått av plugg och slappande framför One tree hill. Nu ska jag dra mig ner mot centrum och köpa lite godsaker och sen spendera kvällen med mina bästa vänner, Ågren och Peson. Var jävligt längesen jag träffade dem två, har saknat dem!


DET HÄR ÄR BARA BÖRJAN

Idag har jag fått släcka eld, både med brandfilt och med brandsläckare och jag har gjort ett hjärt och lungräddninstest, och allt har gått väldigt bra. Efter skolan så åkte jag, Anna, Linnea, Rasmus, Anton och Henke hem till Vilda och åt jordgubbar och choklad och mös lite. Jag stannade längst och hade en mysig stund med Vilda. Under kvällen har jag bara varit hemma och tagit det lugnt och pluggat, har bara några dagar kvar i skolan och tänker lägga all energi på skolan den sista tiden. FKB!



Jag och Vilda i början av ettan.

I'M NOTHING WITHOUT YOU

Idag har jag haft pedagogisk ledarskap och spanska hela dagen, vilket har varit väldigt roligt, inte spanskan kanske men ja. Jag har fått en hel del gjort också, jag är skrivit på mitt svenska tal, och min reflektion i pedagogisk ledarskap och är snart klar med det. Jag har träffat min farmor också och intervjuat henne till ett historia arbete jag har håller på med och fått lite bra kvalitetstid med min pappa. Men jag har lite mer jag måste plugga innan imorgon så jag ska sätta igång med det nu. Puss på er!

DON'T STOP BELIEVIN

Idag är en bra dag, idag känner jag mig bra och ingen ska få ta det ifrån mig!


I'M NOT GONNA STOP YOU



Dagen idag började med Matte nationella Del 2. Det gick nog ganska bra, nu är i alla fall alla nationella över. Äntligen! Dagen fortsatte med att hela klassen begav sig till Åkeshov (jag kom dit först, efter bajsAnton). I Åkeshov så simmade vi och körde livräddning. Simmningen gick bra, inte livräddningen. Men ja, efter blev det lite fika med Hedda och Cajsa och när jag kom hem hittade jag One tree hill S5 och Two and a half men S2 i brevlådan så det gjorde dagen lite bättre. Har nu under kvällen skrivit lite till min Psykologi uppsats och ska snart gå upp och göra iordning lite kesella med bär. Puss!

-


YOU'RE FUCKING PERFECT

Födelsedagskalas för min storasyster.







 


-

You're gonna break another heart,
you're gonna tell another lie.

YOU AND I COLLIDE

Igår spenderade jag kvällen i Waxholm. Först åt jag middag med Vilda, Anton, Rasmus, Anna, Linnea och Henke, sen var det fest hemma hos Henke. Havla min klass var där, massa waxholmare och massa marinbögar, men det var väldigt roligt. Idag fyller min storasyster 21 år så hela morgonen har jag jobbat på hennes present, som jag är väldigt nöjd med. Och om några timmar ska jag och familjen åka till henne och fira henne!

Bilder från vår engelska redovisning i veckan.







I DON'T WANT YOU TO HURT



Godkväll, eller nåt. Dagen idag började med två nationella i engelska, och vettefan om det gick bra eller inte. Får la se. Dagen allmänt var väldigt jobbig, men efter skolan åkte jag och Vilda till Hötorget och köpte massa jordgubbar och glass, sen drog vi hem till Anna där Linnea också var. Vi åkte och handlade och sen började vi laga mat. När maten var klar kom Cajsa. Vi hade verkligen en jättemysig middag, precis vad jag behövde och fyfan vad bra mina tjejer är! Nu sitter jag hemma i sängen och chillar, och är skittrött. Har en del att göra imorgon så jag ska gå och lägga mig nu. Godnatt!


-


I WON'T GIVE UP ON YOU

Den här dagen har varit bra, och givande. Dagen började med att vi hade engelska redovisning, min grupp redovisade om Australien och fick alla att smaka en skitäcklig typ marmelad från Australien. Så jävla roligt, för vi lurade dem att det var skitgott. Efter lunch hade vi samhällskunskap och sen spanska men jag och Vilda sket i spanskan och satte oss och pratade med vår lärare Annika. Vi skulle bara prata om ett problem vi hade i ett grupparbete men det slutade med att vi satt inne på hennes rum i 2,5 timme. Vilket var jättegivande och skitskönt, jag älskar verkligen Annika.

I alla fall just nu sitter jag och håller på och somnar i soffan och väntar på mat. Efter maten ska jag fixa på min storasysters present, hon fyller nämligen 21 på söndag.


-


I'm scared to face another day

"So many people are looking to me to be strong and to fight,
but I'm just surviving. And I may be weak but I'm never defeated"

Just nu så är livet inte särskilt roligt, det är heller inte särskilt lätt. Jag försöker ta dag för att dag, jag försöker leva i nuet, försöker släppa allt för en stund. Men det spelar ingen roll, för det finns kvar. Det jagar mig om nätterna, det slår ner mig på dagarna. Jag försöker stå stadigt, försöker vara stark och köra på, men det går inte att fly från sig själv, eller från sina känslor. Att trycka bort allt som är jobbigt att känna, kommer en vacker dag komma tillbaka igen.

Det är det som händer nu, och det spelar ingen roll hur mycket jag försöker lägga min energi på annat, spelar ingen roll om jag försöker må bra och vara glad, det kommer alltid förfölja mig. Att ta tag i känslor man tryckt bort, det är inte en lätt match. Att gå igenom allt det du trodde du hade släppt för länge sen, det är inte roligt. Så, rym inte från dina problem, fly inte från dig själv och dina känslor. Kämpa för det du vill ha, kämpa för den du vill vara och kämpa för att må bra och se till att ta hand om dig själv.

Det är inte värt att vara rädd för att leva, för du har fått en liv av en anledning så se till att lev det fullt ut! Släpp inte taget och håll ut, och kom ihåg: Du är inte ensam! Det finns alltid någon där ute som älskar dig och som skulle göra allt för just dig.


-


-


I've said goodbye for the last time

Stressen blir inte lättare för att lärare lägger in allt arbete på slutet. Den här veckan kommer gå åt helvete, och jag vet verkligen inte hur jag ska få ihop allt. Fan, jag pallante.



Bild tagen av Jasmine.


-

Tell me it's over, I don't want you to hurt.


-


JAG VET ALLT OM DIG FÖR DU HAR VARIT MIN

Jag hade en sån jävla underbar kväll igår, först grillade jag med Linus och My och sen kom mina vänner över. Först var kvällen jävligt seg och jag funderade seriöst på att skicka hem alla, sen så hände nåt och alla taggade till och vi dansade i flera timmar. När alla drog så stannade Josse med mig och städade vilket togt en timme eller två.

Idag har jag sovit och bara chillat, har lite söndagsångest. Jag har ju varit i väg och seglat så jag har ju inte pluggat ett skit och har massor med plugg framför mig. Kommer nog sätta igång med en del ikväll om jag pallar.

-


BARA OM MIN ÄLSKADE VÄNTAR

Igår kväll stannade jag hemma och tog det lugnt, men runt ett tiden så gick jag ut och mötte My och pratade med henne ett tag, det var verkligen skit skönt att få prata av sig lite. Idag har jag fått sova ut, och fyfan vad skönt det var att få sova i min egen säng. Under dagen har jag bara chillat och handlat lite, ska snart träffa mina vänner och grilla och sen ska jag ha födelsedagsfest. Kommer bli så jävla awesome! Nu måste jag börja fixa mig lite, Puss på er!


Don't sleep get on the run, stop thinkin' and have some fun



My, jag hoppas verkligen att du förstår hur bra du är. Tack, så jävla tack för att du finns!

-


SNÄLLA GE MIG TVÅ SEKUNDER INNAN DU GER UPP

Nu är jag hemma efter fem dagar ute på sjön som har varit sjukt roliga men samtidigt väldigt jobbiga. Jag har fått bada i överlevnadsdräckt, vara med om krissituationer och massa saker. Måste bara säga att min klass och mina lärare är så jävla bra och fina. Jag är just nu ganska sliten och trött, så ikväll ska jag nog bara stanna hemma och vila, bara ligga och tänka och kolla på vänner.



JAG ÄR STARKARE ÄN DU

(tidsinställt inlägg)


Nu är jag ute och seglar med min klass, och imorgon är det min födelsedag, ett år och en dag kvar tills man blir arton dårå. Har ingen aning om vad som kommer hända under seglingen men jag vet att jag kommer tänka på mina tjejer, hela tiden. Så länge jag har er, klarar jag allt. Är hemma igen på fredag, hare så bra så länge!

OUR DAY WILL COME SOMEDAY

Fixa program och installera en dator verkar inte vara min grej, har nog sabbat en del redan, efter ett dygn. Blä. Jag har i alla fall fått shoppa idag, hittade massa saker! När jag och lillesyrran kom till centrum så bad hon mig köpa ut energidricka till henne så jag ställer mig i kön och det första tanten i kassan frågar mig är om jag har legg, och jag säger att jag inte har det men att jag verkligen är över 15 (snälla jag fyller 17 om två dagar), hon pratar lite med sin kollega och jag får inte köpa den, och skoja inte om jag blev irriterad.

Samtidigt ser några killar runt 25 års åldern det så när jag sa ta det andra jag har köpt så kommer en av dem fram och frågar "Fick du köpa energidricka?" Jag: "Nej" och då säger han till sina vänner "Äh vi hjälper tjejen" så går han och köper energidricka till mig. Så jävla snälla!! Nu ska jag sätta igång och packa, jag som hatar att packa och jag lovar att jag kommer packa alldeles för mycket, typiskt mig.

LIFE IS BEAUTIFUL

Min dag var så bra igår, av hela släkten och familjen fick jag en dator som jag älskar så jävla mycket och som jag sitter och skriver på just nu. Klassfesten var jätterolig och fyfan vad mina klasskompisar är fina. Fick presentkort på HM, stockholms stadsteater och en kladdkaka. Idag blire shopping med lillesyrran och så måste jag packa eftersom jag imorgon drar ut med klassen och seglar. Ciao.


-


Don't be afraid to be who you are

Idag blev jag väckt med frukost på sängen och ett litet paket, jag fyller nämligen år på tisdag men jag är ute och seglar med min klass då så idag firar vi min födelsedag. Jag fick träningskläder och till frukost fick jag Ben och Jerrys, jag ska tydligen få något mer sen av mamma och pappa när hela släkten kommer hit, vilket de gör om några timmar. Så jag måste fixa och städa och shit. Ikväll blir det klassfest också! Ja jag borde sätta fart istället för att sega vid datorn. Puss!



Jag för ett år sen. Sjukt hur mycket som har förändrats sen dess.

-


SNÄLLA GE MIG TVÅ SEKUNDER INNAN DU GER UPP

Sitter just nu och tröstäter glass eftersom mina spanska nationella kommer gå åt helvete.
Spanska suger och imorgon är det äntligen fredag! Wiie eller nåt.

Everything's the same and it doesn't really matter what I say



Hoffmaestro, det finns inga ord. Just nu är jag bara så jävla glad, det har varit en helt underbar kväll. Att få stå längst fram med tre av dem finaste tjejerna i hela vida världen och få se och höra ett band som berör mig så jävla mycket var helt underbart. Nej efter tre skit jobbiga dagar behövde jag det här! My, Peson och Ågren, jag älskar er så jävla mycket, glöm aldrig det.

-

Someday someone will walk into your life,
and make you realize why it never worked out with anyone else.

Maybe I'm too good for you

Valborg igår var bra, jättebra! Det började med middag med hela gänget, sen drog alla åt olika håll. Men de flesta och jag också, drog hem till Filip. Vid elva fick vi tjejer för oss att vi ville se en brasa, vi drog ner till ekbacken men där fanns ingen brasa kvar, bara massa nattvandrare som mina vänner helst ville undvika. När jag kom hem somnade jag trött, sliten och glad bredvid Josse. Till frukost körde vi fattiga riddare, sen åkte vi ner till Gården och grattade och sjöng för Stefan som fyller 37 år idag.

Min valborg slog förra årets valborg på alla sätt och vis, bäst var att få fira den med alla mina älskade vänner. Nu blire middag med familjen och sen måste jag fixa lite småskit. Puss!






RSS 2.0