VAD GÖR VI? NU KÖR VI!



Nu drar jag och möter upp Ågren och handlar inför kvällen!

I AIN'T COMING BACK

Godmorgon, eller ja god eftermiddag! Gick upp för någon timme och sen dess har jag ätit frukost och bara chillat. Idag är det valborg och det ska firas med mina älskade vänner. Först ska vi alla äta middag tillsammans, sen får vi se vad som händer! I år ska valborg bli bra, de senaste åren har de inte varit så bra eller så har jag mått dåligt över massa skit. Men ja, hoppas ni får en bra kväll!




Valborg för två år sen.

Du försöker hålla masken, så du kan sväva över marken

Ibland undrar jag vad som skulle hänt om jag aldrig träffade dig, vem skulle jag ha varit idag då? Ibland undrar jag vad som skulle hänt om jag fick gå tillbaka i tiden och rätta till allt, ändra allt, skulle det ha varit bättre idag då? Det är svårt, svårt att leta efter svar som man aldrig kommer få. Det är svårt, svårt att förlåta någon som aldrig har bett om förlåtelse. Hur gör man för att släppa allt och gå vidare? Snälla berätta bara sanningen för jag vill bara förstå.


HAPPY BIRTHDAY TO YOU



Ja idag fyller min bästa vän Dess 18 år. Kan inte påstå att jag gillare, eftersom jag kommer vara den enda förutom Josse i vårt teatergäng som är under 18. Men vafan, ett år och 11 dagar kvar!! Efter skolan ska jag i alla fall hem till henne och fira henne, innan hon drar ut på krogen med alla mina vänner. Blä.

HAPPY BIRTHDAY TO YOU



Ja idag fyller min bästabästavän och blodsyster Ågren 17 år, kunde inte fira henne dock eftersom jag var fast på öppet hus (så ovärt). Förra året så var jag och Peson hemma hos Ågrens mor och firade henne med fika och presenter, och jag käkade upp nästan hela tårtan, vilket inte är så ovanligt. Hon är då sämst på att svara när man ringer, men jag hoppas hon har haft en asbra dag, för det förtjänar hon!


I think of you from time to time

Ja, de här två dagarna har det varit fullt upp. Igår blev det en fika med Anna, Cajsa och Hedda i stan, Anna drog runt halv sex och vi andra satt kvar några timmar till. Sen gick jag till Slussen och mötte upp min syster och vi gick till Pizza hut och käkade middag. Skitmysigt var det, sen drog vi vidare och kollade på min brorsans spelning. Jag blir alltid så jävla stolt över honom när jag ser honom på scenen med sitt band.

Ja idag har jag varit i skolan på Öppet hus hela dagen. Ganska ovärt för jag hade inget att göra för jag skulle guida men det kom knappt några människor så jag guidade ingen utan gick bara runt och ja jag hade roligt men ja. Nu är jag hemma, kommer nog inte somna på ett tag för jag måste plugga. Blä.



Cool Cajsa igår.


WHY DO YOU CARE?



Titta vad Linnea kom hem med till mig! Hon har varit i USA och där kostade de bara 300 kr. Så jävla awesome!

NO POINT IN WASTING TEARS



Mina vänner och jag för snart ett år sen.

I natt fick jag 5 timmars sömn men jag har klarat mig bra, skolan var lite seg bara, tur att jag slutade tidigt. Efter skolan åkte jag hem och lagade lunch, pluggade, damsög hela huset och lite så. Just nu sitter jag och planerar valborg lite med mina vänner. Det kommer bli så jävla awesome! Nej nu ska ta mig ut på en promenad, eller nåt.


-

I can’t change your past, but I can change your future.


I'M STILL ALIVE BUT I'M BARELY BREATHING

Bilder från Solbrännan i onsdags.






Kom hem från en promenad med Dess nyss. Hon är fin. Imorgon börjar skolan, jag har pedagogisk ledarskap och psykologi sen slutar jag tolv. En ganska najs dag! Men ja nu ska jag sova. Godnatt.


WHAT ARE WORDS IF YOU REALLY DON'T MEAN THEM?

Jag börjar nästan alltid gråta när jag hör den här låten och när jag ser de här filmerna. Det han vill förmedla, det är så rätt. Man lämnar inte någon som man älskar eller bryr sig om när personen behöver en som mest. Man ska stå på sig och hålla det man har lovat. Han är verkligen en riktig kille eller ja en riktigt man, många säger att han är en förebild för killar, men för mig är han en förebild för alla. Jag ser upp till honom jättemycket och beundrar honom som fan!



STAY WITH ME



Nu drar jag till mormor i Uppsala och firar påsk med kusinerna, farmor och familjen. Puss!

Man vill alltid ha det man inte kan få

Visste du..
att jag vill ha - sommarlov och pengar.
att jag lyssnar mest på - mina närmaste vänner och några av mina lärare.
att jag inte gillar - människor som inte kan stå för sina misstag och stå för vad de tycker och tänker.
att jag hatar när folk - ljuger eller undanhåller sanningen.
att kärlek är - för mig är det bästa och absolut värsta som finns. 
att jag gillar att - få uppmärksamhet.
att jag alltid kommer att - kommer vara ärlig. 
att jag är hemligt förälskad i - ...
att sist jag grät var - för två veckor sen typ.
att min mobiltelefon är - är miljövänlig.
att när jag vaknar på morgonen - så är jag alltid kissnödig.
att innan jag går och lägger mig - borstar jag tänderna.
att idag har jag - fått ta det lugnt.
att jag just nu tänker på - vad jag ska göra med mitt liv typ.
att i morgon kommer jag - åka och fira påsk hos mormor, åka en snabbis till Ikea och plugga.
att jag hoppas - att allt löser sig till slut och att jag får träffa min brorson snart!


Somewhere over the rainbow

Jag har haft två jättemysiga dagar. Igår så var jag med Anna, Rasmus och Mathias och först råkar Rasmus ta sönder min ena converse sko :( Så jag fick gå med en trasig sko i stan hela dagen. Vi var i kungsan och käkade glass, sen åt vi lunch och sen åkte vi hem till Anna och mös och käkade middag. Sen åkte jag och mötte upp Ågren och Fanny, vi åkte till en fest i Täby med Ågrens pojkvän men jag var så otaggad så jag åkte hem sen.

Imorse blev jag väckt av Magnus som ringer och kollar om jag vill med till Vaxholm så någon timme senare kommer han och hämtar upp mig så åker jag, Magnus och Charlotte till Vaxholm. Vi satt vid bryggan och åt glass, sen körde vi lite minigolf. Ikväll stannar jag hemma för jag måste plugga. Skolan börjar ju om två dagar. Blä.



Min sko.. :(


Come back baby please, 'cause we belong together

Godmorgon! Har precis gått upp och sitter nu och äter frukost. Idag ska jag dra till Anna i Saltis och hänga med några vänner. Var där hela dagen igår och umgicks med Anna. Vi tittade på tv, solade, köpte glass och så. Anna är jävligt bra asså! Sen kom Rasmus och så lagade vi mat, fixade oss och sen drog vi till Sofie i Solna. 

Sofie och Hedda hade födelsedagsfest så vi åkte dit och firade dem. Anna och Rasmus drog sen vid tolv så jag åkte med dem och kom hem ungefär halv 2. Så nu ska jag fixa mig lite och sen dra. Ha en bra dag suckers.


-

Blev hjälplöst förälskat, obeskrivligt tagen.
Som om jag låg ner på marken och blev slagen.

JAG GAV ALDRIG UPP DIG NÄR DU FÖRSVANN

Jag hade verkligen det asbra igår. Först solbrännan med mina älskade vänner, sen drog jag, Jennifer, Fanny och Ågren till Waxholm där min vän Rasmus bor som hade lite party. Vi hängde där hela natten med ashärliga människor och mös, snackade, dansade, badade jacuzzi mm. Jag var uppe längst tillsammans med Rasmus, vid sex gick vi och la oss och jag gick sen upp halv åtta och åkte hem med mina vänner.

När jag kom hem la jag mig och sov en timme, sen åkte jag till Täby med Dess och kollade på lite grejer, men jag hittade inte det jag sökte. Så jag åkte hem, och sov en timme till. Nu har jag ätit lite och packat och nu ska jag bege mig till Saltsjöbaden, ikväll blir det tjejkväll med Anna, Cajsa, Hedda och Sofie.

Sen imorgon blire födelsedags för Sofie och Hedda. Livet är ganska awesome faktiskt! Puss.


MAKE MY WISH COME TRUE

Idag var planen att sola hela dagen lång. Men vädret var inte med på den planen, så jag tog en lång sovmorgon. Ska spendera hela dagen med att göra ingenting istället och ikväll ska jag ut och mysa med mina vänner, och förhoppningsvis spela lite fotboll också. Och nu är Ågren hemma också, hon har varit borta hela lovet. Fan vad jag har saknat den skiten! Har inte träffat henne på nästan 1,5 vecka. Galet.





Jag och mina fina vänner för exakt två år sen.

-


-

At a certain point, it’s not about what might’ve been but what might be.

I JUST CAN'T GET ENOUGH

Det blev fint väder idag så vid ett började jag knalla mot kanalen. Vi har suttit där hela dagen, jag och mina vänner och bara chillat, snackat, lyssnat på musik, ätit. Ikväll ska jag fixa iordning mitt rum med mamma, sätta upp och bygga ihop grejer och så. Mitt rum kommer bli så awesome!




Bjuder på denna. Jag med fyra tomater i munnen. Väldigt vackert.

I SAID IT CAUSE I CAN



Jag och mamma köpte massa grejer på IKEA så imorgon, eller ja idag enligt klockan, ska vi sätta igång och sätta upp grejer. När jag kom hem så kom Linnéa, Kenny och Erik över så grillade vi. Var faktiskt skitgott, och mysigt, trots allt krångel. My kom också över lite senare. När de gick så började jag rensa och slänga massa skit, så jag får plats med alla mina nya grejer!

Om det är fint väder imorgon ska jag, tjejerna och Erik dra ner till kanalen och bara mysa. Så jag borde gå och lägga mig nu så jag kommer upp imorgon. Natti!


I KEEP DANCING ON MY OWN

Just nu är jag och mamma på Ikea och shoppar loss! (tidsinställt inlägg) Ska nämligen göra om i mitt rum, har sett likadant i två år och det är rosa. Jag hatar rosa, så det är på tiden att jag gör om! Puss.



Jag och min fina mamma för typ två år sen.

JAG GAV UPP FÖR LÄNGESEN

"Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut
Och visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla häromkring

Det fanns en kärlek men den har brunnit ut
Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut

Du säger att du minns och att det känns som igår
Men det var för länge sen för att ens komma ihåg

Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt
Det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen

Jag gav upp för länge sen
Jag gav upp för länge sen

Du är kvar med samma folk, kvar med samma man
Lever kvar i samma damm, och du går i samma kläder
Blir glad av samma rus, som en lögn i vackert väder i ett övergivet hus

Det är att leka med eld när du drar upp det här igen
För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen

Det finns ingen att behaga, inget att förklara
Inget att försvara, jag gav upp för länge sen

Jag gav upp för länge sen"

-


Because of you, I am afraid

Nu: Fika med Fredrik och Elin. Sen: Se på lillesyrrans teater med Elin, Fredrik, Oskar, Angelina m.fl!


'Cause the day I thought I'd never get through, I got over you.

"Do not look back and grieve over the past,
for it is gone and do not be troubled about the future,
for it has yet to come. Live in the present, and make
it so beautiful that it will be worth remembering"

Det har gått ett år nu, ett år sen vi första gången träffades. När jag tänker på det så är det är så sjukt hur saker och ting kan förändras, på så kort tid snabbt. Idag tänker jag inte ligga och vara ledsen för allt jag förlorade, allt du gjorde mot mig och över alla löften du bröt. Jag ser inte ens någon mening med det. Det som hände, hände för en anledning och det är ett avslutad kapitel. Så, idag ska jag vara glad! Jag ska vara glad för allt jag fick uppleva, allt jag fick vara med om och jag tänker ta vara på allt som du lärde mig. Jag är en sån mycket starkare person, sen du försvann. Jag har växt så otroligt mycket och har lärt mig så mycket. Jag tänker aldrig förlora det igen!


My heart feels cold inside my cheast

Nu är det äntligen påsklov, ska bli så jävla skönt. Kvällen ska jag tillbringa hos Rasmus, som bor i Vaxholm. Vi ska grilla hamburgare (tror jag?) och bara ha det bra. Ska ta bussen och möta upp Vilda, ha en bra kväll!


IF ONE OF US IS LYING, THERE'S NO USE IN TRYING

Idag fick vi besök i skolan av min klasskompis Annas bror, som är närpolis. Han var med under vår samhällslektion, där vi jobbar om lag och rätt, och berättade lite vad han gör och vad han anser i olika frågor. Det var jätteintressant.
Jag, tillsammans med Lara och Porris intervjuade också vår lärare Annika till ett projekt vi håller på med, det var också väldigt intressant. Efter skolan har jag bara tagit det lugnt, jag har varit ensam hemma hela kvällen så jag har pluggat lite, ätit och tagit en promenad. Måste få rensa mina tankar lite. Nu är det bara en dag kvar, sen är det påsklov. Woop Woop!

Though life is ruff and the road is tuff, you can seize the day.



-

You've got me slightly disappointed.
Just a bit and just enough.
To keep me up another night,
Waiting for another day.

He need me, but he doesn't want me



Saknar sommaren och Ågren.

Den här dagen kanske inte har varit den bästa, har haft mycket känslor och tankar och har nu på kvällen bara velat lägga mig och sova och glömma allt. Jag slutade i tidigare idag också, men jag satt kvar och jobbade på min idrottsutvärdering med Lara. Sen åkte jag ner till teatern och intervjuade min regissör Magnus, jag ska skriva ett CV och personligt brev där jag ska söka hans jobb och fan när jag blir stor (större) vill jag verkligen ha hans jobb!
Ska plugga lite, sen hoppa in i duschen, sen sova!


-


I don't know why I'm still surprised.


YOU AND I COLLIDE



När jag gick till Favan idag så tog jag en omväg för att röra lite på mig och så går jag helt fel, så typsikt. Men jag hittade rätt till slut. Sen när jag kommer dit är kesella med vanilj smak slut. Bajs. Jag köpte nötter och knallade hem och fortsatte plugga istället. Nu ska jag kolla på Vänner och sen sova. Bara två dagar kvar till lov! Wiiie!


-

Min lillebror går ut och vi vet aldrig vart han ska.
Jag blir så rädd när jag tänker att det kunde vart han eller jag.

NO NEED TO SAY GOODBYE

Jag älskar att sluta tidigare, idag slutade jag 12 för att lärare var borta och så. Så jävla skönt! Jag har hittills skrivit klart en projektplan för ett projekt vi håller med i Pedagogisk ledarskap och jag har också skrivit klart en reflektion över arbetet. Det jag har kvar att göra idag är en idrottsutvärdering men jag har fastnat lite, så funderar på att knalla till Favvan och köpa lite kesella. Tror jag ska göra det. TTYL


Vi kan bara vara dem vi är

Måste säga att jag faktiskt är ganska stolt över lillesyrran. & över mina andra vänner som var med i pjäsen, fyfan vad alla har växt.


I wanna love you and treat you right

Dagen har rullat på bra och jag har fått en hel del gjort, vilket är skitskönt. Just nu sitter jag inne på teaterkontoret på Gården, jag sitter och skriver en reflektion över ett arbete vi håller på med i Pedagogisk Ledarskap. Om ungefär 20 min ska jag knalla till teatern, så ska jag, mamma och mormor titta på min lillasysters genrep. Hon har premiär på onsdag med sin teatergrupp, och det är första gången hon spelar på den stora scenen, så det kommer bli spännande faktiskt. Men det kommer säkert gå asbra för henne, eftersom hon har två otroligt grymma recissörer!

SUDDENLY I SEE THIS I WHAT I WANT TO BE

Den här söndagen har varit helt underbar. Jag har sovit ut, pluggat, dammsugit hela huset, tagit en promenad och bara tagit det lugnt. En vecka kvar, sen är det lov, livet är ganska awesome!


-

Once upon a time we were falling in love, but now we're only falling apart.


You're always on my mind

Igår spenderade jag kvällen på donken med My, Ågren tittade förbi också. Så jävla mysigt. Men när jag går hem själv så ser jag en grävling en liten bit ifrån mig och jag är skiträdd för grävlingar. Så jag sprang därifrån så snabbt som möjligt, och det var jävligt skönt att jag pratade med Fredrik i telefon just då!

Idag har jag inhandlat en seglarjacka, ett underställ och en flis. Det enda jag har kvar är stövlar och regnkläder, sen är jag redo för seglingen! Ska nämligen ut och segla med klassen om ungefär fyra veckor. Har sett på teater idag också, där några av mina vänner var med. De är verkligen så jävla grymma. Nu ska jag röra mig mot stan och äta middag med Tess! Fan vad jag har saknat henne och fan vad mycket vi har att prata om! Ha en bra kväll hörrni.



Jag och Tess sommaren 09.


TAKE A RISK, TAKE A CHANCE, MAKE A CHANGE

Något är fel på mig, de senaste veckorna så ser jag bara fram emot helg för att jag ska kunna plugga i lugn och ro, va fan hände!? Förr var jag en person som vägrade plugga på helger. Antingen har jag blivit mer motiverad eller bara tråkig, eller så tycker jag om att vara ledig på vardagarna? Ja, vem vet.
Efter skolan idag blev det fika med mina tjejer. Det var faktiskt skitmysigt att få ha alla mina älskade tjejer där, förutom Peson som var sjuk. Ikväll ska jag dra hem till Dess och mysa, och sen få lite plugg gjort och imorgon ska jag sova längelänge! Är så jävla trött och sliten.



Saknar min älskade brorson.

I don't care about the money

Historia uppsatsen blev på 10 sidor (utan 1,5 mellanradsavstånd). Dags att börja fixa sig för sängen, kommer inte skicka in arbetet förrän i sista minuten, eftersom jag är rädd at jag ska komma på något nytt att skriva. Får jag inte MVG kommer jag bli skitsur punkt. Ja jag kommer knappast vara pigg imorgon, men ja, nattinatti!



Jag för två år sen.

-

Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt.
Det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen?

BECAUSE I NEED YOU BABY



Syster, det är du och jag mot allt, som det alltid har varit. Jag kommer aldrig glömma varför jag älskar dig.


JAG VET ATT DU HAR TÄNKT, MEN BERÄTTA HUR DU MÅR.

Dagens TO DO: Skriva klart min historia arbete om Libyen. Det ska vara inskickat senast 23.59. Skulle gärna säga att jag är fri sen, men nej det väntar en massa annat plugg då. Men nej, nu kör vi!

WHAT ARE WORDS IF YOU REALLY DON'T MEAN THEM?

Låt mig sova, tack.


I've broken all my promies to you

Den här dagen har varit upp och ner, but that's life. Idag höll jag och Lara i en idrottlektion där vi körde strutfotboll, då har man alltså en strut framför anstiktet så man knappt ser något. Det var skitkul att se hela klassen springa runt och köra, haha. Tyvärr trillade bollen när i havet några gånger (min skola ligger vid vattnet och mina klasskompisar var tvungna att dräma till bollen så den åkte i vatten typ hela tiden).

Middag åt jag med Dess, vi gjorde våfflor och pratade massa. Sen hon drog har jag suttit och skrivit på mitt historia arbete och nu börjar jag tappa koncentrationen, är nog dags att hoppa i säng faktiskt och kötta det sista imorgon. Jag fick veta nyss också att jag har utvecklingssamtal och ska upp aptidigt imorgon. Jag gillar inte utvecklingssamtal. Godnatt!

*

Jag i somras.


Det kan aldrig göras ogjort, det där som hände ikväll

Om jag fick välja så skulle jag bo på teatern. Älskar att vara där, jag blir bara så lycklig av att vara där. Var där en snabbis idag och fyfan vad det väcker minnen. Men bäst är nog när den är tom faktiskt, när man bara sitter där några stycken och bara är. Är avundsjuk som fan på lillesyrran som repar just nu. I höst är det min tur igen, fan vad jag längtar.

P.s. Livet är ganska bra just nu.

I DRÖMMEN ÄR DET VI MOT DEM



Dagen har rullat på skitbra. Första lektionen började vi planera seglingen, vilka matgrupper vi skulle ha, städgrupper, var alla skulle sova osv. Jag, mina tjejer, Rasmus och Anton fick det största rummet. Det är 6 sängar på 9 pers, kommer , men jag ser fram emot seglingen faktiskt. Vem gör inte det lxm?

Dagen har fortsatt i att läsa på om Libyen som jag ska lämna in ett stort arbete på, det ska in på fredag och jag har hittills läst lite på nätet och läst massa artiklar, vilket jag ska fortsätta göra innan det är dags att gå och lägga sig. Men dagen har varit bra, bäst var nog samtalet med Peson på väg till skolan. Så skönt att jag verkligen kan vara mig själv med henne. Jaja, time to work.

-

I will be strong even if it all goes wrong.

BEEN THERE, DONE THAT

Den här helgen har varit väldigt skön och mysig. Igår så hade jag middag för Peson här hemma. Senare på kvällen kom lite andra människor hit, och ja vi pratade, spelade gitarr osv. Kvällen blev jävligt sen, jag somnade 7 i morse. Så jag har varit otroligt trött hela dagen. Ska fixa lite shit, sen titta på vänner, sen sova. Har mycket att göra i veckan så jag måste sova ordenligt för att orka.



- 14 brukar från bordet till taket, det kallar jag konstverk!

CARPE DIEM

Jag har insett en sak den senaste tiden. Att titta tillbaka, och gråta över det man inte har, det man förlorade, det kommer inte leda en någonstans. Men att titta tillbaka och var glad för allt bra du fick uppleva, och vara glad för det du hade, det kommer stärka dig. Du kan inte ändra på ditt förflutna, så låt det inte bli en för stor del av din framtid. Var glad för det bra som hände, släpp det, och gå vidare. Det du förlorar kommer tillbaka, på ett eller annat sätt, det är i alla fall vad jag tror.

EMPTY ROOM, EMPTY HEART



Morgonen har gått åt till att städa, har inte varit så jättemycket, men en del. Nu är det tillräckligt fint för att mamma inte ska klaga när hon kommer hem. Nu måste jag plugga, har en del som måste in den här veckan så det är bara att jobba på!


-

Hur jävla svårt ska det vara att prata med mig om du har något att säga till mig? Ingen kommer ge dig bättre svar än jag. Jag fattar inte vad fan är du så jävla rädd för?! Idiot.

Är du en av dem som gråter när ingen ser på?



Jag och mina bästavänner, Peson & Ågren.

Den här dagen har varit jävligt bra faktiskt! Vi har starat ett nytt, vad ska man säga, projekt i skolan. Hela klassen ska komma upp med en målbild för hela vår linje, vi är indelade i tre grupper och jag och Vilda har ansvar eller är ledare för en av grupperna. Det kommer bli så jävla grymt, jag är skittaggad! Efter skolan så åkte jag och Ågren till stan och köpte present till Peson, hon fyllde nämligen år i veckan och vi ska fira henne imorgon.

Resten av kvällen har jag varit med Ågren och hennes pojkvän Pontus, vi har ätit middag, myst och umgåtts. De är verkligen jättefina dem två! Men nu är det dags att hoppa i säng, imorgon kommer mina päron hem så jag måste städa lite och sorgligt nog måste jag plugga. Godnatt!

RSS 2.0