THIS SONG SAVED MY LIFE




Dålig uppdatering, sorrysorry. Det är sommar, livet leker. Känns inte som det finns så mycket att skriva. Jag har umgåtts med några av mina klasskompisar, ätit middag och myst med Ågren, träffat Magnus, träffat mamma, firat Anna som fyllde 17 igår osv. Idag ska jag iväg och spöka för småbarn tillsammans med Fredrik, Gustav, Chrisitan och Josse. Ska dra snart så måste packa ihop det sista. Puss!

It's easier to hide and harder to trust

De senaste dagarna har jag tränat en del, shoppat med Anna, Linnea & Ågren, haft en mysig kväll på donken med Ågren, räddat livet på en svanunge tillsammans med Ågren och Ågrens mamma, sovit en del och bara tagit det lugnt. Snart ska jag åka och storhandla med pappa och sen ska jag fika med Therese och Linnea i stan.


-



I always used to say that I would be nothing without you .. but I was wrong.
Because after you left me, I've realized that .. I'm everything without you!


SMILE LIKE YOU MEAN IT



Dagen bestod av brunch med Cajsa och Hedda, lite fönstershopping och en joggingtur och styrketräning. En fin och bra dag!

Things change and people change



Igår hade Fredrik, min bästavän, sin bal och jag och mina vänner åkte dit för att titta på honom. Självklart var han snyggast av alla. ;) Och idag gick han ut nian, stor pojke. Fredrik, vill bara att du ska veta att jag är otroligt stolt över dig!

Jag saknar dig, på ren jävla svenska


-


I'm a bad girl for breaking his heart

Gårdagen spenderade jag först ute i solen. Sen åkte jag, pappa och brorsan ut med båten och körde runt lite i Vaxholm. På kvällen blev det filmmaraton hos Ågren med Pontus. De är så fina de två och vi hade jättemysigt. Vi såg SAW 2, 4, 5 och 6. Idag har jag bara chillat hos Ågren, varit och fikat hos min bror och legat framför tvn. Sommarlov är underbart.



Sommartid hej hej sommartider




Igår var det skolavslutning och kvällen spenderades på Resarö hos Anton med hela klassen. Det var så jävla mysigt och min klass är så galet fin! Sen sov jag hos Jasmine med Ebba. Idag har jag fixat lite shit och bara chillat. Är väldigt trött men tänkte dra mig ut på en promenad och sen bara mysa framför tvn.

The future seemed so bright

Igår orkade jag inte blogga för jag mådde inte så bra och hade mycket att tänka på. Så mycket att tänka på att jag somnade vid tre. Underbart. Tur att skoldagen var kort, den bestod av lite tal och brännboll mot tvåorna.

Sen tittade vi på treornas utspring, och jag åkte flak med marinteknikerna, alltså med min vän Olle. Direkt när man kom upp på flaket blev man nersprutad med öl, jag har nog aldrig känt mig så äcklig eller luktat så äckligt. Under kvällen har jag nu pluggat, sista uppgiften i ettan är klar och imorgon är det sommarlov som gäller. Något jag verkligen behöver!



ÅH ROCKA PÅ!

Idag var jag och några av mina vänner i klassen och tittade på Markoolio på Grönan. Fan vad jag älskar honom!






You're not the good kind

Idag har jag bara slappat, tvättat och städat lite. Skitskönt! Dagens höjdpunkt var när jag öppnade dörren och såg en Ben & Jerrys på mitt trappsteg som min vän Fanny hade ställt dit. Hon är jävligt bra!! Ikväll blir det middag och mys med Tess, har inte träffat henne på ett tag så det kommer bli jättemysigt!


JAG DANSAR MEN KÄNNER INGENTING ALLS



Ikväll var det grillkväll hos mig, blev dock fanska fail, som det alltid blir när vi grillar hos mig. Grillen laggade och diskmaskinen gick sönder under dagen. Härligt. Vi lyckades få klar maten vid 10 och det var jävligt gott. Sen resten av kvällen blev det mys med vänner och lite allsång med Fanny, Adam, Lovisa och Erik.

TRAIN OF LOVE IS COMING

Under de senaste dagarna har jag varit på studentmottagning, umgåtts med Ågren och hennes pojkvän Pontus, sovit, myst med Linnea och Anna, haft myskväll med mina vänner och slappat. Jag älskar lov! Idag har ätit frukost på balkongen, solat, läst och just nu sitter jag och tittar på Harry Potter. Ikväll blir det fest i Vaxholm eller hemmakväll, kan inte riktigt bestämma mig för vad jag ska göra..




-


RSS 2.0