SÄG INGENTING TILL MIG, JAG SER ALLTING ÄNDÅ.



Igår gick jag då ut och åt med Tess, det blev japansk, jävligt gott. Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord, b.la. vår roadtrip till USA som vi ska göra om några år. Längtar som fan. Idag har jag haft teater och så har jag slappat. Om någon timme kommer Peson hit och käkar middag med mig, sen kommer alla tjejerna över. Ska nämligen planera vår resa som vi ska göra i sommar.

Jag har slitit ut så många skor, i en stad där ingen längre bor.



Dagen har hittills bestått av att sova, plugga lite och teater. Snart ska jag dra in till stan och käka middag med min bästavän Therese, har verkligen saknat henne!

-


Det känns ännu sämre nu.

Dag 9 – Någonting jag oroar mig för.

Svar: Allt.

I'm gonna find a way to make it without you

Den här veckan har jag sovit alldeles för lite, när jag sover för lite pallar jag absolut ingenting. Därav dålig bloggning. Det har varit en sån vecka då jag inte pallar någonting, har såna ibland. Men igår så hämtade jag i alla fall min brorson på dagis tillsammans med min far, sen spenderade vi hela eftermiddagen med att leka. Vi kastade pil, spelade lite fotboll inomhus, körde "tittut" osv.

Idag spenderade jag eftermiddagen med mamma i stan, vi skulle titta på tyg till en av mina stolar. Hittade inget men jag kom hem med lite ljus och ett par nya skor. Planen sen var att plugga, men pallade verkligen inte. Får ta tag i det där i helgen. Imorgon är det äntligen fredag. Har längtat som fan. Och i helgen ska jag fan sova ut.


You always save me from myself

Dag 8 – Bild på mig och min(a) bästa vän(ner)




-

Du vill att jag ska älska med nån som bara älskar sitt.
Men ska jag älska, då ska det finnas tid att älska fritt.

INGET STOPPAR OSS NU



Gårkvällen spenderades med min bästa vän Ågren. Vi fixade i ordning middag och mös. Idag har jag teater under dagen och ikväll kommer jag nog bara chilla hemma och plugga. Kommer bli jävligt skönt!


I'M A BAD GIRL CAUSE I DON'T EVEN MISS HIM.



Jag på julafton.

Jag älskar stuidedagar. Har gjort klart 1 Religion inlämning, 2 idrottsinlämningar, läst 1 kaptiel i företagsekonomi och svarat på instuderingsfrågor i Religion. Kom nyss ur duschen och ska kolla lite på Vänner innan jag går och lägger mig.

JAG BLIR SÅ DUM AV DIG

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.



Vet faktiskt inte om jag skulle våga göra nåt med dem för om jag köpte nåt skulle jag ju gå från miljonär till en vanlig människa. Haha nej men jag skulle förmodligen resa och shoppa massor! Sen skulle jag ju spara massa för framtiden.

Jag saknar dig mindre & mindre, det kommer annat mellan & det är bra

Från tisdag till onsdag gjorde jag ett nytt skolexperiment som gick ut på att vara vaken 24 h och sen gå till skolan. Så Cajsa, Hedda och Vilda kom över och så hängde vi tillsammans hela natten. Vi satt hela natten och kollade på Vänner, pluggade lite och åt massa mat. Vid 4 tog vi en promenad till min gamla skola och gungade lite, sen när vi kom hem fixade vi ordning chokladfondy och åt. Sen fixade vi oss, åt frukost och åkte till skolan.

Jag och Vilda var skitpigga och Hedda och Cajsa skittrötta. När vi kom till skolan skrattade jag åt allt och hade jättemycket energi. Kunde knappt stå still utan gick runt och stampade på stället. Det första jag skulle göra var att hålla en lektion med Vilda, Hedda, Ebba och Olle. Det gick bra trots att vi inte hade sovit, det enda jobbiga var när jag skulle berätta om en kille som heter Snorre Strulasson. Det var väldigt svårt att hålla sig för skratt, vilket jag inte kunde så jag stod där och asgarvade. Men det var kul.
 
När jag kom hem somnade jag, vaknade kl sju för att gå till teatern men tanken av spela teater fick men nästan att grina så jag gick och la mig igen och vaknade kl 11. Har studiedag idag vilket var jävligt tur, annars skulle jag aldrig pallat det. Så jag har pluggat hela dagen och ska fortsätta nu, puss!



Bild 1: Cajsa O på lektion. Bild 2: Erika och Petra på vägen hem.

16/1-12

Igår halv 5 började jag ett skolexperiment som gick ut på att man inte fick äta på 24 timmar. Så ja, för en timme sen fick jag äntligen börja äta igen. Det gick väldigt bra att vara utan mat faktiskt, men nu efter maten är jag skittrött. Vill helst gå och lägga mig men ska snart tagga ner till teatern så det går ej. Men nu ska jag titta på senaste Desperate Housewives avsnittet, bye!

image description


-

Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Tydligen bara idioter.

I HAVE AN ANGEL, SHE DOESN'T WEAR ANY WINGS.

Den här lördagen har bestått av teater, plugg och mys med min storasyster. Är så jävla trött just nu men måste städa mitt rum och vardagsrum. Imorgon ska vi ha julgransplundring, de som kommer är min bror + brorson, min brors 3 äldre storasystrar + familj och min faster + familj.



Bild på mig och min storasyster.

I'M GONNA LOVE YOU AND TREAT YOU RIGHT

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.



Från Jeffrey Campbell. Får förhoppningsvis de svara i 18 års present.

13/1-12

Jaha då är det fredag den 13onde idag. Otursdag. Så jävla löjligt. Har just nu spanska lektion, men är klar så sitter istället och kollar på skor jag aldrig kommer ha råd med och pluggar lite manus. Ikväll blir det att sitta hemma med en stor godispåse och massa plugg, känns jävligt bra faktiskt.



Slänger in en bild på min fina brorson Henry från juldagen.


Jag går i vinterskor på hösten, alltid förberedd på storm.



Förlåt för dålig uppdatering, men har varit upptagen med annat som att läsa 3 kapitel om Företagsekonomi, 2 kapitel i Samhällskunskapboken, sova, ha barnteater och köra genomdrag av min pjäs som ska sättas upp om 6 veckor. Imorgon är det äntligen fredag men tror jag kommer spendera hela kvällen med att plugga, har ju teater 5 gånger i veckan nu och behöver ligga i för att klara av både skolan och teatern. Men glada nyheter har jag också, jag kommer få MVG i slutbetyg i både historia och kommunikation. Är så jävla glad! Men nu ska jag fortsätta plugga, puss på er.

8/1-12

image description

Imorse när jag spelade mot mamma, nytt rekord!

Jag har verkligen vänt på dygnet. Stannade uppe till halv 5 och städade och fixade i mitt rum och vardagsrum. Sova ut fick jag inte göra för ringklockan ringde vid 10 och sen åkte jag in till stan och mötte upp mormor och hennes sambo. Vi såg på "Fröken Julie" på Stadsteatern. Den var skitbra och de som spelade var väldigt duktiga men det var jävligt svårt att hålla sen vaken.

YOU AND I COLLIDE

Dag 4 – Min favoritårstid.




Who says I can't get stoned?

Festen igår var rolig, galet jävla seg ibörjan men sen blev det bra. Kom hem till Vilda sen vid fyra och somnade vi vid fem tiden. Vaknade vid tolv av att mamma och pappa kom och hämtade mig. Vi åkte till centrum, hämtade ut min nya jacka, köpte smågrejer och köpte frukost till mig. När jag kom hem deckade jag på soffan medan mina föräldrar fixade lite i mitt vardagsrum och städade. De är fina dem! Ikväll ska jag bara äta massa godis och titta på vänner. Kommer bli najs!



Bild från igår. Vilda bakom kameran.


6/1-12




Bilderna från en tjejmiddag jag hade för några veckor sen.

Idag drog jag till Vilda och käkade lunch med brudarna på bilderna. Förutom Savio som är i Thailand. Vi käkade american pancakes, scramble eggs, bacon, smoothies, frukt osv. Det var skitmysigt! Ikväll blir det fest i Täby så ska snart gå och möta upp Anna. Ha en bra kväll!

LIFE IS ONE BIG PARTY WHEN YOU'RE YOUNG

Dag 3 – Någonting du längtar till



Till mars då ska jag segla 3 veckor i Spanien med klassen.


Till min artonårsdag!!! 4 månader och fem dagar kvar! Woop woop!



Sommaren då jag ska utomlands med mina tjejer!!

NEW SHOES



Fick hem de här för någon vecka sen. Älskar dem så jävla mycket! De är från vivistyle.se och kostar 549 kr styck.


5/1-12



Igår fikade jag i centrum med min vän Matilda, sen pluggade jag lite matte och hade teater. Ikväll kommer Peson över och käkar middag hos mig. Så idag så måste mitt rum och mitt vardagsrum städas. Så ska se till att sätta igång med det nu... eller ja snart...


I will follow you into the dark

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.


3/1-12



Jag och lillesyrran på julafton.

Det var väldigt mysigt hemma hos Erik igår, längtar som fan tills jag fyller 18 nu. Bara 4 månader och 7 dagar kvar. Idag skulle jag egentligen ätit lunch i stan med mamma men kom hem sent igår och var för trött imorse helt enkelt. Istället ska jag plugga lite matte och skriva lite cv. Puss!

LET ME FEEL, I DON'T CARE IF I BREAK DOWN

Dag 1 – En bild på mig + 5 fakta om mig.



1. Jag klarar inte av att ha skrynkliga kläder på mig.
2. Jag ska segla 3 veckor i Spaninen med min klass i Mars.
3. Jag hatar ordet "kompis" eller "kompisar", det heter "vän" eller "vänner".
4. Mjukisdressar är det bästa jag vet.
5. Jag har aldrig flyttat någon gång.

-

Dag 1 – En bild på mig + 5 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Någonting du längtar till
Dag 4 – Min favoritårstid.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 9 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 10 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 11 – Mitt drömbröllop.
Dag 12 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 13 – Någonting jag ångrar.
Dag 14 – Något jag är rädd för.
Dag 15 – Min favoritfilm.
Dag 16 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 17 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 18 – En låt som får mig att gråta.
Dag 19 – Mitt favoritprogram.
Dag 20 – Min favorithögtid


HAPPY BIRTDAY TO YOU



Idag fyller min fina vän Erik 18 år. Helt galet ju. Det ska i alla fall firas ikväll med fest! Woop woop. Innan det borde jag städa mitt rum och mitt vardagsrum, plugga manus, plugga, dammsuga hela huset, köpa present och ha teater. Blä, vill bara ligga på soffan och dö hela dagen.


SLEEPING BEAUTY



Hedda hade lite svårt att hålla sig vaken på vägen hem. På bussen, donken, tuben. Hon somnade överallt, haha. Sötnosen!

HAPPY NEW YEAR!



Hade ett otroligt bra nyår. Först blev det middag hos Fanny med mina tjejer, sen drog vi alla vidare. Jag åkte till min klasskompis Emma i Täby på fest och jag hade riktigt roligt, härligt folk, bra musik och bra stämning. Sen sov jag hos Hedda och kom precis hem. Ska snart möta upp Fredrik och käka pizza!

RSS 2.0