SUNDAY MORNING BREAK UP

Vad gör jag uppe? Om 6 och en halv timme ska jag upp och dra till Teneriffa. Måste få sömn så jag orkar med den här resan. Jaja, redan för sent. Kan ändå inte sova, känns som jag har glömt 1000 saker. Hela dagen har jag fixat smått, hängt lite med vänner, packat, sökt jobb osv. Men ja imorgon drar jag och seglar och är hemma igen den 1 april om allt går som det ska. Ska försöka uppdatera bloggen någon gång om jag får möjlighet. Jaja, ska försöka sova nu. Hare bra och ta hand om Sverige medan jag är borta. Och till mina vänner: ta hand om er, oroar mig som fan att något ska hända när jag är borta. Får inte hända. Bra. Puss.

NEW SHOES

Bloggen har blivit helt bortglömd. Har haft föreställningar med mina fina teaterbarn i veckan, så stolt över dem. Och jag saknar dem! Men ja på tisdag drar jag till Teneriffa med klassen, ska segla runt bland alla öar i 3 veckor så har en del att göra innan jag drar. Men igår så fick jag hem ett par nya skor! Älskar dem! Men jaja, ska hoppa i säng nu. Puss på er.



Bild på mina skor, så enkla och snygga! Är från nelly.com.


INSPIRATION




BEFORE I DIE


You need to face the truth, I will never be with you.

Dag 13 – Någonting jag ångrar.

Inget egentligen, för ja visst har jag gjort misstag men man lär sig av sina misstag. Det jag kan ångra är gånger då jag inte stått upp för mig själv eller när jag ibland inte säger ifrån när jag tycker något är fel. Men det lär jag mig av också och blir bara bättre och bättre på det. Det är inte nyttigt att ångra saker, alla gör misstag, det är bara att lära sig av dem.

2/3-12

Har inte gjort ett skit idag, vilket har varit skitskönt. Jag har fått sova ut, plugga lite, titta på de senaste Grey's anatomy avsnitten och beställt hem två par skor från Nelly! Hoppas verkligen att de kommer passa och sitta bra! I svenskan så håller vi på och läser olika äventyrsböcker, jag läser Skattkammarön, som är ganska tråkig. Jag skulle nog gillat den när jag var 12. Men jag blev så taggad på att se Pippi på de sju haven när jag läser den så har precis satt på den. Pippi är ju coolast i världen! Ska spendera resten av kvällen med att läsa, plugga och titta på film.


You're gonna save me from myself.

Dag 12 – En bild på mig själv för ett år sen.


BEFORE I DIE


The more things change, the more they stay the same.

Har haft fullt upp de här två dagarna. Igår så var jag i Täby hela dagen och köpte grejer till seglingen med pappa, sen åkte jag hem och då kom Peson och Ågren över. Vi snackade och fixade oss och sen drog vi till Fanny på tjejkväll med drinkar och spel. Jag sov kvar där och spenderade morgonen med Fanny, sen drog jag till stan och fikade med Therese och Linnea.

Lite senare mötte jag upp mamma och såg "En gång i Phuket" på bio, skitbra och skön film. När filmen var slut så mötte jag upp Fredrik, vi åt middag och sen bjöd jag honom på bio. Vi såg "Tinker, Tailor, Soldier och Spy", ingen av oss fattade ett skit så vi gillade inte filmen så mycket. Nu är jag hemma och ska snart hoppa i säng, ska kolla lite Grey's anatomy först. Puss.

  

RSS 2.0