That's the way I like it



Fick hem lite grejer jag beställt idag. B.la. smyckeskrinet på bilden. Det är från smyckeskrin.eu och kostade 260 kr. Köpte det för att kunna lägga mina ringar och örhängen någonstans. Smyckeskrinet är ganska litet men det funkar bra för mig.

30/12-11




Första bilderna är från när vi fikade hos farmor idag, pepparkakshuset har min farbrors fru gjort. Hon gör skitcoola pepparkakshus. De andra bilderna är från dagens rep.

YOU KNOW I'M RIGHT, YOU KNOW IT IN YOUR HEART.



Min brorson på juldagen.

Idag gick jag upp klockan 10, galet. Har inte varit uppe så tidigt på hela lovet. Jag träffade Magnus och fikade lite, länge sen jag träffade honom. Har saknat honom lite! Senare ska vi till farmor och byta julklappar och förhoppningsvis får jag träffa min fina brorson Henry.

NEVER AGAIN



Idag har jag pluggat (duktig tjej), sett på massa film, slappat och haft teater. Sen har jag fixat klart alla nyårsplaner, känns jävligt skönt. Hade lite panik där ett tag för att allt var så oklart. Men ja, nu ska jag hoppa i säng. Puss!

I'M BACK.

Så då var man tillbaka på bloggen igen. Har känt ett sug att få börja blogga igen ett tag så nu kör jag. Får se hur långt det blir men ja. Tänkte lägga upp bilder från mitt år eftersom det är två dagar kvar av året. Det har varit ett bra år men jag har nog aldrig varit så nere och ledsen förut som jag varit i år. Men såna år behöver man också. Jag har i alla fall fått många fina minnen med mina fina vänner.



Hade maskerad med några vänner för att fira Jeffrey som sen inte kunde komma. Haha.



Bodde hos Vilda en helg med dessa brudar och firade Vildas födelsedag med massa fest, god mat och mys.



Var ute och seglade en vecka i Skärgården med min klass, jag fyllde också 17 år under den seglingen. Seglingen bestod av massa skratt och roligheter men också väldigt mycket tårar.



Var på Gröna Lund och lyssnade på Markoolio.



Spenderade skolavslutningen hos Anton på Resarö med god mat, mys vid vattnet och fest!



På midsommar blev det först lunch och dans runt midsommarstången ute i Gotsunda hos min bästa vän Ågren och med hennes pojkvän Pontus. Sen blev det middag och fest hos Linus med fina vänner och fulla grannar.



Var på Allsång på skansen med Ågren och Fanny för att se Hoffmaestro, vi kom dit 07.00 och programmet började 20.00, blev en lång väntan.



Sommarens höjdpunkt var Vårholma, spenderade fyra dagar med mina fina vänner i Skärgården då det blev massa skratt, mat, fest, nakenbad osv.



Hade en galet fin sommarkväll med min bästa vän Fredrik. Han tog med mig till gamla stan och bjöd mig på middag, sen gick vi runt i stan och pratade och sen så tittade vi på Bridemaids på bio.



Hade en fin kräftskiva med dessa underbara brudar. Blev massa kräftor, snaps och fest.

 

Under hösten hade jag och massa tjejer i min klass en stor knytistjejmiddag med massa god mat och massa tjejsnack. Helt awesome.



Sen blev det också en halloweenfest hos Emma med mina klasskompisar och bästa vän Ågren.


RSS 2.0