Jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu

Ja, livet är så jävla grymt just nu! Jag kom på i årets teateruppsättning!! :D Är så jävla glad, min regissör som då heter Magnus ringde mig igårkväll och fan vad nervös jag var. Och Dess är också med! Vi båda var jävligt oroliga, och vi är människor som alltid förbereder oss på det värsta. Ja sen är massa jag älskar med också, men alla har nog inte fått reda på det än! Jag ska i alla fall spela en jättefeminist som hatar män, kommer bli grymt!

Jag vill sätta igång med det nu, men vi kommer inte börja förrän i maj. Ja nu ska jag i alla fall sätta igång och plugga. Idag ska jag kötta psykologi och historia! TTYL


Who says I can't get stoned?

Audition idag gick ganska bra, tror jag(?) Ja den har bara gått bra om jag kommer med.. Man får hoppas, men ändå förbereda sig på det värsta. Det som inte får hända, vet fan inte vad jag skulle göra utan teatern. Vem är jag då lxm?

Direkt när jag kom hem så behövde jag städa i köket, ta ut disken och så. Det är faktiskt jävligt skönt att få vara ensam hemma och bestämma själv när du vill städa, laga mat osv. Jag har i flera år drömt om att flytta hemifrån faktiskt, men kommer ju inte göra det på några år heller. Men jag måste erkänna att jag saknar min familj lite också. Min lillasyster skickade en film på min kusin som är uppe i fjällen med dem, min kusin berättade att hon saknade mig, älskade mig och ville att jag skulle komma dit. Hon är så fin. 

Jaja, sitter just nu och väntar på att Elin ska komma hem. Då blir det Big Brother och mys i sängen. Tills dess ska jag plugga lite. Puss på er!



Inte den bästa bilden på kanske, 2 år gammal. Men Stina, min kusin, är otroligt söt på den iaf!

Update: Hade skrivit ett inlägg innan det här men tydligen är det helt borta?! Segt. Jag gjorde i alla fall audition idag för höstens nästa pjäs på Berga gården. Om ni undrade, haha.


-

They tell me that there's more to life than just what I can see
Oh, I believe.


I found myself today, I found myself and ran away

Jag har haft två jättemysiga dagar med Elin och Angelina. I söndags så sov bara Elin kvar men vi åt middag tillsammans allihopa. Sen låg jag och Elin upp länge och bara pratade. Igår så åkte jag hem till Angelina och åt middag där. De tjejerna är verkligen så otroligt fina. Ska snart sätta igång med ett Psykolog arbete jag fick idag. Vi har fått massa frågor som vi ska svara på och många av dem är riktade till mina föräldrar. Det suger ju att mina föräldrar är bortresta just nu, men ja det löser sig, vi får ta allt över telefon.

Senare ikväll så kommer Elin, Angelina, Fredrik och Josse hit. Vi kommer ha en liten tacokväll, kommer bli skitmysigt. Nej nu ska jag sätta igång, puss på er!


-

Wish that I could make it right
time is just not on my side.
If I was to say i'm sorry,
try to give you what you need.
Would you find it in your heart, to forgive me?

YOU HAVE TO FORGIVE ME

Hela den här helgen har varit tillägnad till Vilda och jag har bott där hela helgen med Anna, Cajsa, Hedda och Linnea. Sofie har också varit med en hel del. Vilda fyllde år igår så Hedda och Cajsa gick upp och lagade frukost och sen gick vi inte och sjöng för Vilda. Det var hur mysigt och gott som helst! Vi mös hela lördagen och på kvällen blev det fest.

Nu är jag hemma och idag flyttar Elin och Angelina in hos mig. Kommer bli grymt. Borde egentligen städa men jag har fastnat framför vänner och kommer nog stanna här ett tag.






Du betydde allt för mig

Idag flyttade jag hem igen, men det första jag gjorde när jag kom hem var att packa för jag ska bo hos Vilda hela helgen för att hon fyller år. Saknar mina föräldrar lite smått faktiskt.

Btw så händer allt den här helgen? Jag har blivit bjuden på 3 fester, vinkväll, grillkväll, på bio mm. Men hela helgen är tillägnad till Vilda och det är skönt att det är bestämt, annars skulle jag aldrig kunna bestämma mig. Men ja packningen går åt helvete för jag har ingen aning vad jag ska ha på mig på lördag, då det är party. Jaja det löser sig nog. Måste plugga lite innan jag går och lägger mig, bajs.



Gammal bild.

I JUST CAN'T GET ENOUGH

Måste bara berätta att Dessies dusch är helt jävla underbar. Så nu vet ni det. Jag har i alla fall spenderat hela eftermiddagen på gården där det har varit tre teatergrupper samtidigt som repat eller haft föreställning. Så jag har tittat och umgåtts med mina vänner. Fan vad jag saknar teatern just nu! Blir inte förrän i höst igen, om jag ens kommer med i år. Man vet aldrig.

Nu på kvällskvisten har jag suttit och garvat åt patetiska människor som seriöst sitter och bråkar på facebook? Håller folk fortfarande på med det? Trodde alla växte upp ifrån det så fort som playahead försvann, men nej tydligen inte. Jag tycker det är så otroligt omoget att sitta och göra massa påhopp mot varandra på facebook?! Antingen så tar man det ju fan i verkligheten eller privat. Det värsta är att de jag har sett som gör det är runt 16-17 års åldern, släppte man inte det när man var kanske 13-14?

Jaja, jag har bestämt att ta sovmorgon imorgon så nu blir det att titta på Vänner med Dess! Puss på er.



Middag blev det på Subway, tredje gången på fyra dagar nu. Vad ska man säga, jag älskar subway!

You're everything I thought you never were.

Ingen skola för mig idag, valde att stanna hemma, tror jag behövde det. Har fått sova ut och har spenderat morgonen med att plugga, titta på vänner och äta en otroligt god frukost. Dess har teater hela dagen med sin teatergrupp så jag ska gå ner senare och umgås lite med henne. Hon sov hela kvällen igår så vi fick inte så mycket tid tillsammans. Så när hon sov passade jag på att ta en promenad. Skitskönt vare. Jaja nu ska jag hoppa i duschen.



Dess igår.

-

"Do you remember when I told you what girls want?
Girls just want somebody who wants them back
Atleast I do"

TO MAKE YOU FEEL MY LOVE



De här två dagarna har gått åt och plugg, mycket tänkande och så har jag självklart hängt med min sambo Dess. Jag har också varit på Gården med Axel och Erik och lekt med tejp. Vi är ganska lättroade ja. Just nu ligger jag och Dess och kollar på Vänner eftersom Porris (Cajsa O) i min klass har lånat ut alla vänner säsongerna till mig, jag älskar henne! Och jag har inget bättre för mig så jag ska fortsätta kolla hela kvällen typ. Pusss

Vi kan gå genom eld, bara för en kväll



Jag har insett att min senaste kyss… var från en idiot.
Jag lyssnar på… Tvn och Dess.
Du mår bäst när du… gör något jag älskar och är med människor jag älskar.
Jag pratar… när jag vill.
Jag älskar/tycker om… när människor är ärliga.
Min bästa vän(ner) är... Ågren, Peson, Fredrik, Therese och Dessie.
Min första riktiga kyss… skedde i min soffa.
Jag avskyr när folk frågar… frågor de redan kan svaret på.
Kärlek är… det absolut värsta och bästa som finns.
Någonstans, tänker någon… på mig.
Jag kommer alltid att vara… mig själv.
Jag är hemligt förälskad i… det kan jag ju inte säga, då skulle det inte vara hemligt längre ju?
Sist jag grät var… förra helgen.
Min mobiltelefon är… en miljövänlig mobil.
När jag vaknar på morgonen… är jag alltid kissnödig.
Innan jag går och lägger mig… tänker jag alldeles för mycket på allt och inget.
Just nu tänker jag på… vad jag ska skriva.
Bebisar är… vackra, söta och underbara, så länge de är på bra humör.
Homosexuella är… coola.
Blondinbella är… en bra förebild för unga tjejer.
Ikväll ska jag… sova med Dess.
I morgon kommer jag… vakna upp bredvid Dess, gå i skolan och sen se Dessies teatergrupps pjäs.
Jag vill verkligen… ha bra betyg!

Du har en famn hos mig

Idag har varit en ganska skön dag och fan vad vädret har varit underbart. Jag gick upp hyfsat tidigt och åkte med Dess ner till gården, där tre teatergrupper hade rep. Träffade några vänner, käkade subway, pratade med Magnus osv. Sen åkte jag hem till mig, städade hela huset, fick lite cash i fickan och åkte tillbaka till gården.

Senare blev det middag och nu sitter jag och Dess och pluggar. Hon sitter och sjunger lite också. Söt tjej det där. Snart ska vi sätta oss med cola och choklad och titta på sista avsnittet av Solsidan!



Jag i sommar.

-

When you do something right, no one remembers.
When you do something wrong, no one forgets.

IF I COULD BE WITH YOU, I KEEP ON WONDER WHY

Förlåt för dålig uppdatering.

I igår så hängde jag med min bror och brorson, min brorson är grym. Sen på kvällen blev det klassfest ute på Resarö, vi har en ny kille i klassen som börjar på måndag som bjöd oss alla på fest. Det var skitroligt faktiskt. Sen åkte jag hem till Dess på natten, gick och la mig. Vaknar av att Dess står och skriker typ. Jobbig jävel. Men jag somnade om och sen åkte jag hem till mina kusiner ett tag och nu är jag hos Dess igen. Snart blir det middag och ikväll blir det fullt hus här!

Bilder från igår.





Minns varje ord, varje rad jag skrivit.

Jag kan erkänna att Åkersberga är landet, eller i alla fall litet. Jag kunde inte gå till tandläkaren idag utan att träffa 3 pers jag kände där. Vad är oddsen att alla ska till tandläkaren just idag? Förklaringen är väl som jag sa, att berga är litet och alla känner alla, typ. Ja mina tänder var fina i alla fall. Nu är jag hemma (hos Dess) och försöker plugga. Ska börja skriva ett arbete om min vän Linnea som jag tror skulle kunna göra stor påverkan på världen, om hon ville!

Väntar bara på att hon ska höra av sig så hon kan ge mig lite info jag behöver. Funderar på att ta en powernap i väntan för jag är så jävla trött. Fast gör en powernap ens någon skillnad? Äh jag skiter nog i det, vill inte riskera att bli ännu tröttare eller sova bort hela kvällen.



Jag och Linnea för ett år sen ungefär.

LIVING ON A LIE

Idag i skolan processade vi hela dagen. Vi satt i ring och pratade om saker vi störde oss på hos varandra, hur många mådde och om olikas hinder i klassen och  vad vi ska göra så att vi kan utvecklas i klassen och utveckla oss själva osv. Jag sa inte så mycket, sa mest vad jag tyckte om olika saker och så.

Sen åkte jag hem till Dess, som nu är mitt hem i 1,5 vecka. Vi åt middag med hennes syster och Nicklas, sen drog vi ner till Skum. Har aldrig varit på skum förut faktiskt, men de hade gratis bullar så jag älskar stället. Vi chillade där ett tag, sen drog jag och Dess och handlade frukost till mig. Jag har nu fått min egen hylla i kylskåpet, så grymt. Nu ska Dess kolla klart på Big brother och sen ska vi hoppa i säng. Bokstavlig talat! Eller? Jaja godnatt på er!

-

Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag inte är din.


TELL ME IT'S OVER, I DON'T WANT YOU TO HURT



Jag är snart klar med mitt läropapper som ska skickas in om ungefär 3 timmar. Jag pratade med min lärare och hon hjälpte mig att få lite kött på benen. För övrigt tycker jag om henne skitmycket, och det var jätteskönt att prata med henne. Jag har också packat idag eftersom jag flyttar hem till Dess imorgon!!!!!! Tagga! Och nej jag flyttar inte dit forever, bara i 1,5 vecka. Ska snart åka över med min packning men jag flyttar inte helt än utan flyttar in imorgon. Lämnar packningen där idag så jag kan dra dit direkt efter skolan imorgon! :D


-

No one is free, even the birds are chained to the sky.

It was only just a dream

Nu har jag suttit ett bra tag och försökt ihop ett läropapper till PDLn (Pegagogisk ledarskap) och det känns som jag har analyserat sönder mig. Tyvärr kommer inte mycket ut, jag är tom. Något som är otroligt jobbigt med min linje är att man måste hitta massa svar på varför man beter sig som man gör, vad det grundar och hur allt som händer en påverkar en. Det är skitintressant men när jag inte har alla svaren, så är det svårt att göra ett bra arbete.

Nu har jag fastnat och har till imorgon på mig att hitta svaren och det är svårt att veta vart jag ska gå. Jag kan välja att gå till mina gamla vänner som känner mig, men kanske inte riktigt vet längre hur jag är i skolan och som inte kanske helt förstår uppgiften. Eller att gå till mina nya vänner som vet vad uppgiften innebär som ser hur jag är i skolan men som kanske inte känner mig till hundra procent.

Jag har försökt köra på en blandning och ska försöka leta upp min lärare imorgon och få hjälp. Jag tycker det räcker för plugg ikväll för jag har gjort mitt yttersta och känner att jag inte kan göra mer. Det kanske är bra att sova på saken också. För jag vet att svaren finns, men det är inte alltid lätt att hitta dem.



Jag och Ågren för ett bra dag sen.


HE'S NEVER ENOUGH

Jag hatar egentligen att skriva i bloggen vad jag ska göra nästa dag, för varje gång jag gör det så ändras planerna. Som idag, jag ska inte alls åka och fira min kusin för min mamma blev magsjuk imorse. Stackarn.

Jaja, dagen har bestått av Psykologi och matteprov. Är otroligt arg efter Psykologi lektionen faktiskt, vill bara att Ågren ska ringa mig nu så jag få ut min ilska! Kändes inte rätt att göra det i klassrummet för att jag inte riktigt vet varför jag är så arg. Jag tror min ilska grundar i att jag är så jävla trött på människor som inte vågar stå upp för sig själva och verkligen säga vad de tycker. Orkar tyvärr inte berätta vad vi gjorde under lektionen, för det skulle ta år. Nej men lång tid iaf.

Ja mitt matteprovet gick väl okej, tror jag(?) Man vet ju aldrig, kanske gick asdåligt. Vi får la se. Resten av dagen ska jag väl plugga, som vanligt.


You are the sunshine of my life, that's why I'll always be around.

Har hela dagen legat på soffan, städat och pluggat. Känns som jag har gjort det hela helgen. Men jag fick en paus igår, då det blev teater med familjen och tjejmiddag med tjejerna. Vi drog sen på fest. Jag var dock inte på fest humör alls, så jag drog hem till Axel. Vi såg på film tillsammans med Jasse, Fi, Erik och Jocke.

Imorgon så ska jag åka till kusinerna i Uppsala och fira min lillkusin Stina som fyller 6 år på tisdag. Nu kommer jag låta gammal, men det är sjukt hur snabbt tiden går. Det känns som igår när hon föddes lxm. I höst börjar hon ju till och med skolan och allt. Nu kan jag inte längre tvinga henne att mysa med mig och nu har hon plötsligt en egen vilja och vill att jag ska jaga henne runt huset istället. Ja det är sjukt.



Jag 13 år och Stina 2 år.

-



Samantha Jones: "There two types of guys out there, the ones that hold your hand and the ones that fuck you".

You don't know what you're missing

Min dag har inte varit speciellt rolig. Jag har pluggat, pluggat, pluggat. Något jag verkligen har behövt. Tyvärr är det mycket kvar jag måste göra. Måste lärarna alltid lägga allt under samma vecka? Blä. Något jag verkligen vill göra just nu är att shoppa! Är otroligt shoppingberoende. Tyvärr måste jag hålla i pengarna nu för jag har redan shoppat en del och Peson fyller år snart!

Men ja nu håller jag fan på och somnar i soffan. Ska lägga mig nu och verkligen sova ut imorgon, var ett tag sen. Godnatt hörrni!



En vacker dag ska de här skorna bli mina, de är så jävla snygga!

IF YOU REALLY WANT MORE, SCREAM IT OUT LOUDER

Idag så guidade jag återigen på Båtmässan. Idag med Vilda och Emma. När vi var klara åkte jag och mötte upp mamma så hämtade vi upp min syrra och sen åkte vi till Arninge och shoppade lite. För min del blev det en ny bikini, nya ringar, nya strumpbyxor och nya skor. Mamma betalade för strumpbyxorna och skorna, hon är bäst!
Höjdpunkten var väl när en brud kom in i omklädningsrummet när jag testade min bikini. Hur svårt är det att kolla ordenligt om omklädningsrummet är ledigt eller inte? Jaja. Sen åkte jag  hem och käka middag och plugga. Imorgon är det fredag. Fast ja helg blir det nog inte för mig eftersom jag måste plugga. Bajs på skolan, bokstavlig talat.

I'VE GOT AN ANGEL, SHE DOESN'T WEAR ANY WINGS

Vad har jag gjort idag då? Jo jag har guidat ungar på Båtmässan tillsammans med Louise och Olle, istället för gå i skolan. Jag har ätit middag med Christian och Magnus på Akter, jag har också ätit en otroligt god semla tillskillnad från den jag åt igår. Jag har pluggat matte och historia och ja det var väl det. Imorgon ska jag tillbaka till mässan och guida nior tillsammans med Vilda, blir väl roligt eller nåt. Jaja, ska sova nu. Godnatt!



Hedda och Savio på mässan för någon dag sen.

When I'm standing in the dark I'll still believe, someone's watching over me



RIP 9 mars 1996, 15 år idag <3

Förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Dagen har varit jättebra idag faktiskt. Det är semeldagen och jag har sett emot en god semla hela dagen. Men den jag fick var skitäcklig. Bästa med semlan är mandelmassan, min hade ingen mandelmassa utan i mitten var det mörk choklad. Jag hatar mörk choklad. Mamma lovade i alla fall att köpa en ny så snart som möjligt. Dagen har gått åt till matte i alla fall, har prov på måndag och jag vill ha MVG! Hade en asgrym mattelektion där jag lärde mig skitmycket så just nu ser det ljust ut.



You can tell everybody that this is your song

Den här veckan skulle jag helst bara vilja hoppa över. För nästa vecka flyttar jag in hos Dess i två veckor. Fan vad jag saknar den bruden alltså. Sen flyttar jag hem igen, och då flyttar Elin och Angelina in hos mig. Kommer bli så jävla grymt! Längtar så mycket! Har suttit uppe ett tag och pratade med Angelina i telefon, hon är så fin. Men nu ska jag titta på Desperate Housewives och sen sova. Godnatt!



I'm close to some new beginning

Dålig uppdatering för jag är lat. Hade det så jävla roligt i fredags med mina tjejer, ganska galen kväll. Jag sov hemma hos Ronja och My och somnade runt 5 och vaknade några gånger av att Ronja och Filip satt och pratade. Nästa dag drog jag hem vid halv 11, sov, sen fixade jag mig och åkte till stan och åt brunch med några tjejer i klassen.

Efter det var jag helt död, åkte hem och somnade och vaknade vid 9. Då blev det middag, SATC och glass. Sen gick jag och la mig igen. Idag har jag bara legat på soffan, har känt mig lite yr. Hoppas jag kan hålla mig frisk i veckan då jag har en del att göra. Nu ska jag sova i alla fall, godnatt!



Jag, Ågren och Peson i fredags innan festen.

We're getting closer, this isn't over

Idag bestämde jag mig för att vara frisk och istället för att ligga hemma och tråka så drog jag till Kista och shoppade med Tess. Jag köpte 4 tröjor, en väska, underkläder och ringar. Jag älskar att shoppa, för dem som inte visste det så jag mår jättebra. Just nu är jag hemma hos Ågren och fixar mig tillsammans för kvällens partaj. Fast ja jag är redan klar, och väntar på middag och att tiden ska gå så vi kan tagga till festen. Ha en bra kväll gott folk.



Min lunch idag, så jävla gottt!


I'M SO BORED I COULD DIE

Hej. Jag är sjuk, jag är uttråkad som fan, allt jag har gjort sen jag kom hem är att ligga på soffan och titta på Sex and the City. Jag vill bli frisk NU. Livet suger. Hejdå.



Bildbrist. Blir ännu en bild på min söta brorson.

I JUST WISHED I KNEW WHAT YOU WERE THINKING OF

Jag älskar min systers lägenhet! Hon har allt här, förutom en diskmaskin. Hon har också Frank's och stora Powerking, donken som är öppet 24/7 och gymmet runt hörnet. Så jävla grymt. Synd bara att hon bor i Malmö, annars skulle jag hänga här jämt.

Imorgon åker jag då hem, har varit jättemysigt att få hänga här med syrran och bara ta det lugnt. Imorgon har jag fem dagar kvar av lovet och det ska gå åt till vänner och plugg. Puss

RSS 2.0