HAPPY BIRTDAY TO YOU

Idag (eller ja igår) fyller min kära vän Sofie 18 år! Så idag var jag hemma hos henne och firade henne, vi käkade middag och efterrätt och lite sånt. Jättemysigt! Jag har också kollat min syn för körkortet och jag blev över godkänd så sen ska jag bara skicka in en hälsoundersökning och sen får jag övningsköra! Wii.


I THINK ABOUT YOU.

Idag har jag lyckats komma ut och få lite luft i alla fall. Spenderade dagen på stan med mamma, vi lunchade och kollade på klänning till mitt öppet hus jag ska ha här hemma för att fira att jag fyllt 18. (bara 28 dagar kvar). Hittade inte ett jävla skit, kollade i varenda affär. Men som tur är så är det ju ett tag kvar. Har i alla fall köpt en klänning som jag ska ha när jag och mina vänner går ut och firar mig. Det känns bra i alla fall!


BEFORE I DIE


She will love you more than I could.

Under den här dagen har jag inte gjort ett jävla skit. Så skönt. Fixat med lite presenter, pluggat lite och kollat på massa filmer. Bl.a. Marley & Me, den är så fin. Resten av kvällen tänker jag fortsätta göra samma sak.


10/3-12

Ja nu är jag hemma igen. Har i och för sig varit det i två veckor men har haft annat för mig än att blogga. De 3 veckorna jag var borta var helt underbara. Det är också väldigt skönt att vara hemma men jag vill bara tillbaka till värmen igen.








RSS 2.0