You can't break a broken heart.

Blev inte så mycket pluggande som jag hade hoppats idag, åkte istället ner till centrum och gjorde lite ärenden. Men det har varit en riktigt skön dag, och fint väder har det varit också. Sitter nu och tittar på "The secret life of bees". En jävligt bra film!


DANCING IN THE DARK



Den 26 maj så kommer Mischa Barton fixa norra Europas största dansparty i Sverige tillsammans med Kenza. Så jävla najs, och sån jävla tur att jag är 18 då. Det kommer börja på Stockholm Stadion, där slutar den vid 11 och sen fortsätter det på en rad klubbar och hotell i Stockholm.


-

Dag 11 – Mitt drömbröllop.

Har inget eftersom jag inte planerar att gifta mig.

NOW YOU'RE JUST SOMEBODY THAT I USED TO KNOW.

Igår spenderade jag kvällen med Anna, vi mös och pratade. Idag har jag inget planerat, ska plugga, äta och slappa. Så skönt.



Jag, Anna och Vilda innan vår segling i våras.


A DREAM IS A WISH YOUR HEART MAKES.

Dag 10 – Mina mål/drömmar/önskningar.









I want to have summer now.








-


JAG VILL HA DIG NU, SOM JAG HADE DIG FÖRUT.

Igår var de sista föreställningarna och de gick skitbra. Nu är det slut. Över. Känns lite tomt men nu har jag mer tid för skolan och tid för ett socialt liv också. Idag har vi städat efter oss, gick ganska snabbt. Sen har jag fixat i mitt vardagsrum, har fått lite nya grejer från Ikea av mormor. Imorgon är första dagen på länge då jag slipper ställa klockan och gå upp en speciell tid. Så jävla skönt.


BEFORE I DIE


Allting svartnar i panik när du ser att alla redan har en dans.



Föreställningarna idag har gått otroligt bra. Jag kom på idag att jag får lov idag också, så jävla skönt. Är så inne i min teaterbubbla så skolan finns inte, har ju inte varit där på en vecka så det känns redan som att jag har lov. Jag var i alla fall sjukt trött när jag kom hem, deckade på soffan direkt. Spenderar kvällen med att titta på Grey's anatomy, äta vindruvor och sova så jag kan spela skiten ur alla imorgon. Imorgon är de sista föreställningarna.

-

Pain is there for a reason.

Gatan är ett snedsteg bort.

Förlåt för dålig uppdatering men har helt enkelt inte haft tid. Föreställningarna är igång för fullrulle. Känns som jag inte har varit hemma på år, har bara hunnit hem och sova på nätterna. Men idag har jag fått vila och bara legat på soffan och dö, så jävla skönt.

Föreställningarna har gått bra, speciellt den sista idag. Satte alla mina scener, jävligt skönt. Så som belöning ska jag nu se det senaste avsnittet av Desperate Housewives och One tree hill och äta choklad som jag fick av Fredrik igår efter han var och tittade på mig. Så nu är det bara 4 föreställningar kvar, dem ska bli ännu bättre! Men ja, puss på er!



Gammal bild. Saknar sommaren.

-


You need to forgive before you can move on.

Idag är ingen bra dag. För mycket tankar och ångest och för lite sömn. Så ikväll ska jag äta massa vindruvor, titta på "Yes man" och sen sova. Har teater imorgon hela dagen, då ska allt vara bra och allt ska sitta.




-

What I've already done.











17/2-12

Äntligen fredag! Som jag har längtat. Har teater imorgon från 10-18 så ikväll blir det bra myskväll med mig själv. Ska käka massa choklad och titta på Georgia Rule som börjar på 3an om någon timme. Älskar den filmen och jag älskar Lindsay Lohan, hon är så jävla snygg!


Somliga går med trasiga skor.



Saknar sommaren som fan! Hatar vintern!

Den här har det varit mycket av allt, plugg och teater och lite sömn. Har premiär om 6 dagar. Lite panik, men det kommer bli bra. Idag var vi på studiebesök i en Moské och fick info om Islam, ganska intressant. Jaja, ska snart gå och lägga mig, är sjukt jävla trött och har matteprov imorgon. Är så taggad. Eller?

-

Maybe we like the pain. Maybe we're wired that way.
Because without it, I don't know, maybe we just wouldn't feel real.

I HATE THAT I MISS YOU.



Hade jätteroligt och mysigt igår hos Hedda. Idag har jag bara tagit det lugnt, pluggat, sovit. En riktigt skön söndag. Den här veckan har jag två prov att se framemot. Woop woop. Skolan suger.

Sometimes everything is wrong.



Idag har jag haft teater och lärt mig världens jobbigaste manus. Ikväll blir det drinkkväll med brudarna hos Heddis. Efteråt ska jag sova hos syrran som bor i höghuset mitt emot Hedda. Imorgon blir det mer teater och massa plugg. Puss.

You did this, you chose this.

Nu är det bokat och klart, den 5 augusti åker jag och mina vänner Ågren, Pontus, Adam, Fanny, Rosanna, Lovisa, Jennifer, Anton, John och Magda till Kreta. Längtar så jävla mycket och är så taggad! Bara 177 dagar kvar.


I went everywhere for you, I even did my hair for you.

Är mycket prov och skit just nu, skitjobbigt. Idag gjorde jag ett så det är bara 3 kvar innan jag drar iväg och seglar. Efter skolan så blev det teater och middag med mina systrar. Resten av kvällen ska jag plugga, vilket liv jag har. Men imorgon är jag ledig i alla fall, då blir det drinkkväll med brudarna!


-

What I'm planning to do this year.





It's easier to fall and harder to stand

Förlåt för dåligt uppdatering. Har varit sjuk och legat på soffan i fem dagar, och varit upptagen med teater och plugg. Jaja, ska börja fixa mig innan jag drar ner till teatern.

Bilder från i torsdag då vi hade barnkalas med klassen.





RSS 2.0