I know who I am when I'm with you

Det var jättemysigt att träffa Peson, vi gick sen hem till henne och mös. Sen åkte jag hem, åt och sen gick jag hem till Dess. Vi mös och gjorde vår vanliga rutin, åt marabou daim och drack cola. Nu måste jag hoppa i säng, imorgon ska jag till skolan. Blä.



Jag och Peson i somras.


We will never have it all



Nu drar jag till John Bauer och hälsar på Peson, och My om hon är där. Plugga gör jag ... sen. Puss!

I'm never going back to who I was

Jaha, de senaste dygnen har jag inte gjort speciellt mycket. Jag har pluggat en hel del och rensat hela mitt rum och städat och fixat. Hur skönt som helst. Ska snart göra om i mitt rum så gammal skit behövdes kastas ut. Tror faktiskt det är första gången på ett år som jag sitter hemma själv en lördagskväll, men det var skönt. Tror också det här är den första helgen på över ett år som jag  inte träffade någon i mitt gamla gäng.

Saknar dem faktiskt lite smått, speciellt Ågren och Peson, och så saknar jag Dess också såklart. Saknar nästan alltid dem tre. Kanske för att de är några av de bästa människorna som finns. Enligt mig.

Jaja, imorgon har jag ledigt, igen! Det är bara min linje som har ledigt imorgon, så alla andra måste till skolan. Suck on that bitches. Haha, nej men ska faktiskt gå och lägga mig snart. Har massa att göra imorgon, som att fortsätta plugga tex. Och kanske gymma? Mamma måste bara köpa ett nytt kort först.



Bild på mig och Ågren från i somras, när vi åkte hem från Göteborg.
Ågren, du vet att jag älskar dig av hela mitt hjärta, vad som än händer. Jag står alltid vid din sida, även om jag inte alltid tycker du gör rätt. Jag gör allt för dig, glöm inte det!


-

If it takes great courage to stand and fight for something.
Sometimes it takes even greater courage to just walk away and leave things behind.
If it takes great courage to stand and fight for something.
Sometimes it takes even greater courage to just walk away and leave things behind.

Sorry seems to be the hardest word

Jag hade det jättebra igår med tjejerna. Det bästa var när vi var på Hemköp och handlade och jag står i kassan och sen tittar jag upp och ser att någon kollar på mig, och gissa vem det var? MAGNUS UGGLA. Skitcoolt. Fast det tyckte typ ingen annan. Ikväll ska jag, Hedda, Linnea, Anna och Vilda till Husby på fest. Jag ska dra om en timme typ, tills dess ska jag chilla och faktiskt plugga lite. I'm a good girl eller nåt sånt.



Vilda, Cajsa och jag i början av skolan.So

I'LL SHOW YOU MINE, IF YOU SHOW ME YOUR'S FIRST

Idag tog jag sovmorgon, så jag ska snart åka till stan och äta frukost med Rasmus, Mathais och Jacob. Imorgon har jag studiedag så ikväll blir det middag och sleepover med några tjejer i min klass, det kommer bli grymt! Så nu ska jag packa lite eftersom jag inte kommer komma hem efter skolan. Ha en bra dag suckers!


-

De säger att motgångar gör en starkare och jag håller med. För efter varje motgång så känner jag mig starkare, varje gång jag tar mig upp från botten igen så bevisar jag för mig själv att jag kan klara precis vad som helst.

Men om man inte orkar möta alla motgångar då, ska människor hålla det emot dig då? Om man en dag säger ifrån att idag orkar jag inte, är det fel av dig då? För en sak som jag beundrar hos människor är när de vågar vara ärliga och stå upp för sig själva och våga säga ifrån. Idag ville inte jag möta min motgång, idag ville jag stanna hemma och gömma mig under täcket. Jag ville rymma, jag ville försvinna. Det spelade ingen roll om jag hade mina vänner bakom mig, för jag var inte redo.

Saker underlättade och jag fick chansen att träffa mina fina vänner, som jag inte längre träffar varje dag, eller i alla fall inte varje vecka. Jag fick chansen att se allas ansikten, krama om alla och känna mig lycklig för en stund.

Det bästa för mig idag, var att inte möta min motgång. För det jag behövde idag var en dag då jag kunde glömma allt, och bara få vara glad. En dag som denna när jag fick vara glad, kommer göra mig mer motiverad för jag blev påmind idag om vad jag ska kämpa för.

Jag vet att jag måste möta min motgång, för att bli starkare, för att kunna bli fri. Men inte idag, inte nu. När jag är redo, så kommer jag göra det. Ensam eller tillsammans med mina vänner.


I NEED TO MOVE ON, SO PLEASE LET ME DO THAT

Igår satt jag i typ fyra timmar och pluggade och orkade inte blogga. Idag har jag inte gjort så mycket, gått i skolan, det vanliga. Men på idrotten körde vi rugby utomhus. Det var lite kallt och jobbiga att springa runt i tjocka kläder. Vi fick i alla fall lära oss att tacklas, men jag lyckades inte. Eftersom jag fick tacklas mot Rasmus, som är lite starkare än vad jag är. Det var ganska roligt i alla fall. Nu är jag hemma, har druckit en smoothie och ska plugga. Puss!



Jag och Peson i sexan.

IF YOU PLAY WITH FIRE, YOU'RE GONNA GET BURN

Jag hatar verkligen måndagar. Blä. Börjar med att jag försover mig och vaknar när vi börjar, och idag hade vi en ja vad ska man säga, en viktig temadag så jag flyger ur sängen och skyndar mig som fan. När jag kommer till datorn, så funkade inte nätet så jag fick kolla buss på mobilen.

Sen när jag kommer ut börjar det smått regna. Jag blev 1 h och 40 min sen till skolan och när jag kommer har de redan satt igång med spelet vi skulle köra och jag fattar ingenting, blir jätteförvirrad. Jag började fatta på slutet av spelet vad det gick ut på, för jag hade ju missat början då alla fick instruktionerna.

Jaja, vi slutade kl sex, och jag har haft huvudvärk hela dagen. Fick det på bussen på väg till skolan. Jag måste plugga nu men orkar verkligen inte, jag ska käka och gå och lägga mig.



Dålig bild, jag vet. Det är iaf jag och Tess när vi var, ja jävligt små.

Update: JUSTE en bra sak hände idag, jag och mitt lag vann spelet vi spelade, vi är grymma. Eller ja dem eftersom jag knappt fattade något!

-


What do I say when it's all over?



Gammal och otroligt vacker bild på mina vänner Adam och Jeffrey.

Kvällen igår var helt underbar, precis vad jag behövde. Jag shoppade då, satt i Magnus bil och dunkade musik med Josse och Erik och sen spenderade jag resten av kvällen hos Josse med lite folk. Idag har jag fikat med Therese i stan, var ett tag sen jag träffade henne faktiskt. Jag börjar åtta imorgon, elakt som fan. Eftersom jag måste gå upp halv sex då, så idag ska jag lägga mig tidigt. Så nu ska jag sätta på en film och mysa.


YOU GET WHAT YOU EARN

Nu blir det shopping med mina bästavän Ågren, det är precis vad jag behöver!



Jag och Ågren för över ett år sen.

Somliga ljus brinner aldrig ut

Har ikväll haft en helt underbar tjejmiddag. Timmarna bara rann förbi, det fanns så otroligt mycket att prata om. Så nu är det mycket som finns i mina tankar. Fortfarande så många frågor, så mycket som jag inte förstår, så mycket jag vill ta reda på. Kan man verkligen gå vidare när man har så många frågor? När man inte förstår vad som händer och varför eller vad allt har för betydelse och mening?

Det är så mycket jag tvekar på, så mycket folk har lovat mig, som bara visade sig vara lögner. Människor som lovat att finnas där, som lovat att inte släppa taget, men gjorde det ändå. Hur vet man egentligen vem man ska lita på? Hur kan det komma sig att några som har varit ens vänner helt plötsligt slutar bry sig, när till och med bekanta bryr sig och vill hjälpa till?

Det är när sånt här händer som man verkligen ser vem ens riktiga vänner är.

Jag vill i alla fall tacka er, Ågren, Peson och My, för att ni finns, lyssnar och förstår. Och för att ni bryr er! Jag älskar er!



Vi fyra i somras.


För dig har jag låstas och dolt mina tårar.

Jag sitter just nu i skolan och är äckligt trött. Det sov hos Dess i natt. Vi såg på en konstigt svenskfilm (fast den var lite rolig också), åt choklad och drack cola. Sen fick jag väl 5-6 timmars sömn. Alldeles för lite. Men som tur är så är det fredag. Dagens planer: Hålla mig vaken på lektionerna, fika med Tess i Gamla stan och sen middag at my place med My, Ågren och Peson. Kommer bli grymt!


MANY QUESTIONS, WITHOUT ANSWERS

Jag har ofta fått höra att allt händer för en anledning, allt har en mening. Kan någon svara mig då vad som är meningen med att lära känna människor som till slut bara gör en illa? Varför ska dem komma in i mitt liv från början, om det ändå bara kommer sluta med att de försvinner? Vad är meningen med att jag ska lägga ner energi på att lära känna någon, dela med mig av mig själv och visa vem jag är för den personen? Varför jag ställa upp, stötta och finnas där för någon som i slutändan bara kommer göra mig illa? Vad får jag ut av det?

Kanske är meningen att jag ska lära mig nåt utav det, men det är inte tillräckligt för mig. För varför ska jag behöva lära mig om och om igen att vissa av mina vänner borde jag inte lita på? Varför ska jag behöva gå igenom samma sak om och om igen?

Jag skriver inte det här för att jag vill hänga ut någon, eller ge skit till någon. Jag bara undrar. Jag vet ju själv att alla inte är perfekta, alla gör misstag, det har jag också gjort. Vad jag inte förstår är människor som inte kan lära sig av sina misstag, varför göra samma misstag igen när de vet att de inte gick särskilt bra första gången?

Det värsta med att bli sårad, det är när ens vänner helt plötsligt slutar bry sig. Alla gör självklart inte det, men många gör det när de egentligen borde stå på sina bara knän och be om förlåtelse. Vad hände egentligen, varför slutar man bara bry sig helt plötsligt? När förändrades allt?

Ja, jag förstår inget av det här, och kommer väl aldrig göra det heller. Jag bara undrar, evig vänskap, finns det? Eller kommer alla mina vänner jag har göra som dem andra, komma och gå?


Hej jag heter Moa och jag älskar Samantha Jones


IT'S SAD HOW TIMES CHANGES

Idag stod svenska, engelska och idrott på schemat. På idrotten så lärde vi oss den riktiga Beat It dansen, god must love me. Men det var roligt faktisk. Nu är jag hemma och har fixat en smoothie och satt på mig min älskade svarta mjukisdress. Har aldrig gillat såna mjukisdressar förut, men jag fick en i julklapp och de är helt underbara. Så länge man inte har en rosa. Funderar på att köpa en lila också, eller en röd kanske?

Nu står det plugg på schemat så det är det jag ska göra. Juste mina cp vänner Mathias och Rasmus har skaffat en ny blogg, checka in den här.



Jag och Josse sommaren innan åttan.

Who says I can't get stoned?

Idag var jag hemma och gjorde ingenting. Hur skönt som helst. Eller jo, jag såg på SATC, åt glass, pannkakor och pluggade lite. Sen åkte jag till skolan på Öppet hus med min bästa vän Fredrik. Tyvärr är han inte så jättepå att börja där men ja, jag håller tummarna i alla fall.

Vi åkte sen till donken i täby och åt middag. Måste bara säga att Fredrik är hur fin som helst och bäst på alla sätt och vis. Ja, nu är jag hemma i alla fall, jag är skit trött och ska lägga mig och kolla på film tills jag somnar. Puss



Fredrik när han var väldigt liten.. Haha

THERE'S NO GOING BACK

Ibland undrar jag vad jag har gjort för att förtjäna mina vackra och underbara vänner. De finns verkligen alltid där när jag behöver dem som mest och stöttar mig in i det sista. Ni vet vilka ni är, jag älskar er så galet mycket!

Så vad har jag gjort idag? Ja inte pluggat i alla fall. Har verkligen ingen ork, ska försöka göra lite innan jag går och lägger mig. Annars har jag varit på Gården och träffat mina vänner, och jag har köpt massa glass. Jag har fått träffa Fredrik en stund, han är verkligen en av de bästa människorna i hela världen. Jag får inte glömma Josse och Dess som alltid får mig att bli så glad.

Ja stopp med allt smörande nu, time for homeworks or time to go to bed? Vi får se hur det blir. Puss!



Ågren, Peson och jag för snart två år sen. You're the best!!


LOOK AT ME NOW, WILL I EVER LEARN?

Ja, dagen kunde varit bättre. Varje gång jag börjar må bra, så händer det alltid något dåligt så jag mår dåligt igen. Ibland undrar jag vad poängen är med att vara en bra människa, för alla som jag känner är riktigt bra människor, som verkligen ställer upp för sina vänner, som har bra värderingar och som står upp för sig själv och andra är alltid dem som får ta mest skit. Är det för att de är lättast att köra över eller vadå? Eller är det för att de alltid förlåter en till slut?

Nej jag orkar inte ta mer skit, det räcker nu. Jag har tagit tillräckligt med skit, och jag kan fortfarande inte förstå varför det fortsätter hända mig. Jag kommer nog aldrig förstå det, bäst är att släppa taget om dem som gör en illa och stå upp för sig själv.

Så länge får jag vara glad för det jag har kvar, mina fina vänner. Dess, Ågren, Peson, Tess, Fredrik, Elin, Olle, mitt tjejgäng, mina LKtjejer, Erik, Josse, Anna m.fl. & jag får inte glömma min fina mamma! Tack för att ni finns, jag älskar er, glöm aldrig det! Nu får min medicin bli massa glass och Sex and the City. Aja nu är det mat. Puss.

IT'S TIME TO SAY GOODBYE

Igår så blev det pizza med Linnéa och Kenny, sen mötte vi upp Erik och Axel och åkte till Jennifer och mös där hela kvällen. Idag har jag inte gjort så mycket, jag har försökt plugga men jag fattar inget just nu så jag gav upp. Jag har i alla fall städat och tjänat pengar, och självklart tittat på Sex and the City.

Igår så var mamma i stan och shoppade tillsammans med min mormor och moster. Jag fick äntligen Johnny Cash självbiografi, pengar av mormor och lite kläder. Älska mamma och mormor! Ikväll blir det antingen middag med Ågren eller fika med Hedda, Krogh och Cajsa. Väntar bara på att Ågren ska vakna, och berätta hur det blir. Den skiten, haha. Puss!



I didn't treat you, quite as good as I should have

Det här har inte varit en bra morgon för mig eller ja morgon och morgon, klockan är fyra. Jag är trött och har huvudvärk och orkar ingenting. Försöker vila upp mig så jag orkar göra något ikväll, om det ens finns något att göra? Annars blir det hemmakväll med godis och sex and the city. Ska i alla fall hoppa i duschen snart och fräscha upp mig lite. Puss



Fan vad jag älskar Samantha!!!


TIMES CHANGES, AND SO HAVE YOU

Idag lämnades min långa och jobbiga uppsats in, den blev på 13 sidor. Känns skönt, men det kommer kännas skönare om det är ett stort fet MVG på den. Efter skolan så blev det fika med mina LK tjejer. Haha. Det blev Waynes coffe och en underbar cheesecake. Vi satt där i timmar och bara pratade, till slut var det bara jag, Krogh, Savio och Hedda kvar. Vi drog till en asiatisk restuarang där vi satt i några timmar till och åt och pratade.

Nu är jag hemma och trött efter den här veckan. Resten av helgen ska jag vila, det behöver jag. Resten av kvällen blir det Sex and the City. Puss



Jag vill ha vår.

VÅRA BRISTER GÖR OSS TILL MÄNNISKOR

Idag pallade jag till skolan, även om jag inte sov mycket i natt heller. Men jag var inte yr i alla fall så det gick bra. Dagen har gått snabbt och nu måste jag plugga. Uppsatsen ska in imorgon och sen har jag mer att plugga. Puss



Jag och lillesyrran.

What if she knew the truth?

Ska sova nu, vill bara berätta att idag köpte mamma 4 tröjor, en kalender och lite mer shit till mig! Och jag har är snart klar med min jobbiga uppsats. Älska livet, älska mamma! Puss


Don't hold my hand, if you're going to break my heart

Idag orkade jag inte gå till skolan, när jag vaknade imorse så hade jag ont i huvudet, jag var yr och trött. Så jag gick och la mig igen, men jag sov inte så länge för då kommer jag vända på dygnet igen och jag behöver plugga. Jag har suttit och skrivit på min uppsats nu ett tag och den börjar bli klar. Så idag ska jag bara ligga och vila, titta på Sex and the City och försöka bli klar med uppsatsen.

Kan inte göra så mycket mer, för jag känner mig fortfarande yr. Hatar det. Men ikväll ska jag försöka lägga mig överdrivet tidigt så jag är pigg imorgon. Puss.



Jag ska ha den här tavlan! Älska Johnny Cash.


Things will get better if you just hold my hand

Nu har jag pluggat klart för idag, den här uppsatsen är rolig och intressant men sjukt jobbig också. Känns som jag skriver hur mycket som helst, men jag kommer ingenstans. Men nu är det dags att sova, behöver min sömn. Godnatt!



Bild från i sommar.

-

I know you will forgive me .. someday.
And that day, I'll be running back to you.
And you will hold me in your arms, just like you used to do.
That day, I will let go off the past and look forward.
And that day will come .. someday.


IT'S TIME FOR YOU TO LEAVE

Igår kväll satt jag och pratade med Ågren i telefon i 1,5 timme. Det var skitskönt, jag hade massa att prata om. Så jag somnade med ett leende på läpparna igår, tyvärr har jag då varit skittrött hela dagen. Blev nog runt 6 timmars sömn i natt. Jag stannade kvar längre i skolan idag för att prata med min lärare Björn om mitt ASL arbete. Så jag har mycket tankar just nu och måste verkligen plugga, även om jag är äckligt trött just nu och bara vill gå och lägga mig.

Så ikväll blir det samma som igår, ASL, glass och one tree hill och sen sova! Kommer aldrig orka mig upp imorgon om jag inte går och lägger mig i tid ikväll. Puss!


It’s easier to see what we want, than to look for the truth.



Typ halva min klass.

Jag klarade av dagen bra, trots mina tre timmars sömn. Det var faktiskt roligt att komma tillbaka till skolan, kanske för att mina klasskompisar är grymma?! Haha. Efter skolan drog jag och Olle till gården en snabbis och umgicks med Dess. Vad skulle jag göra utan henne?

Kvällens planer är: ASL inlämningen, one tree hill och glass. I slutet av höstterminen avslutade jag då en kurs i skolan som heter Arbetssätt och lärande (ASL) och på fredag ska den sista uppgiften vara klar, vilket är en stor uppsats. Jag har börjat smått, men fastnat lite men jag pratade idag med min lärare som hjälpte mig på traven lite, han är grym. Så nu ska jag fortsätta skriva på den. Puss!


I didn't know if to kiss you, or if I preferred to miss you

Då har man sovit 3 timmar och om en halvtimme ska jag åka till skolan. Är ganska pigg i alla fall, får se sen hur jag känner när jag sitter med näsan i matteboken. Skulle gärna, som alla andra, haft lov längre men jag har ingen problem att börja skolan igen. Jag menar, ju snabbare skolan börjar igen, ju snabbare kommer sommaren! Typ.


Everybody's changing and I don't feel the same

Okej, nu byter jag blogg.. igen. Min femte nu tror jag. Jaja, jag orkade inte heller med nattstad.se tillslut för bilderna krånglade hela tiden och alla mina vänner bytte och jag föll för grupptrycket och gjorde det också.

Idag har jag då varit på julgransplundring igen, fast med mammas släkt. Mina kusiner, sysslingar, mammas kusiner m.fl. var där. Det är kul hur stor skillnad det är på pappas och mammas släkt, på pappas sida är jag näst yngst och mina kusiner är så gamla att de skaffar barn. På mammas sida är jag äldst av alla barnen, till och med äldre än alla mina sysslingar, och där skaffar fortfarande mammas kusiner barn. Eller ja de flesta av mammas kusiner har småbarn i alla fall, eller inga barn alls.

Så det var massa barn, dans runt julgranen och mat. Lite segt. Mina alternativ var att antingen se på tv med småbarn eller sitta och prata skit med de vuxna och de båda är typ lika tråkigt. Men ja det är skola imorgon och jag borde hoppa i säng. Puss!


RSS 2.0